70 νέοι τίτλοι σύγχρονης λογοτεχνίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης
Κοινωνία

70 νέοι τίτλοι σύγχρονης λογοτεχνίας στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Λυκόβρυσης-Πεύκης

Περισσότερους από 70 νέους τίτλους σύγχρονης, εφηβικής και παιδικής λογοτεχνίας προμηθεύθηκε το Νομικό Πρόσωπο «Παιδεία – Κοινωνική Προστασία – Αλληλεγγύη» (ΚΟΙΠΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για τη Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, «στο πλαίσιο της φιλαναγνωσίας, το ΚΟΙΠΑΠ πιστό στις δεσμεύσεις του για την πλήρη αναβάθμιση των υπηρεσιών που παρέχουν οι δομές του, προμηθεύθηκε τους 70 τίτλους».

Η πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ, Άννα Ασπραδάκη, τόνισε ότι:

«Το Νομικό Πρόσωπο, με τη στήριξη και του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη, έχει σαν στοχο την κάλυψη όλων των αναγκών των δομών του, αλλά και τη συνεχή βελτίωσή τους. Είμαστε αποφασισμένοι, μέσα σε αυτό το δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης, να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στους δημότες μας. 

»Ο ρόλος του βιβλίου και της ανάγνωσης αποδεικνύεται καταλυτικός για την ολοκλήρωση του ανθρώπου, για την κοινωνική και επιστημονική του ανέλιξη, για την κοινωνικοποίησή του, για τον εσωτερικό του αναστοχασμό, για τη σχέση του με τον εαυτό του και με τους άλλους, για την αισθητική του απόλαυση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet