Video

Α. Γεωργιάδης από το Χαλάνδρι: Να δώσουμε ισχυρή εντολή στον Κ. Μητσοτάκη – Βίντεο

Να δοθεί ισχυρή εντολή στον Κυριάκο Μητσοτάκη στις επερχόμενες εκλογές, για τις οποίες δήλωσε πεπεισμένος ότι θα πραγματοποιηθούν εντός του 2018, ζήτησε από τους πολίτες ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθήνας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σε εκδήλωση της ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Χαλανδρίου, το πρωί της Κυριακής 21 Ιανουαρίου, στο Κέντρο Νεότητας της πόλης.

Ο κ. Γεωργιάδης, πλαισιωνόταν από τον πολιτευτή Β΄Αθήνας της Ν.Δ., ανεξάρτητο δημοτικό σύμβουλο Αγίας Παρασκευής, Σωτήρη Ησαΐα και τον επίσης πολιτευτή στην ίδια περιφέρεια Χρήστο Κονταρίδη, αντιστράτηγο Αστυνομίας.

Το πάνελ της εκδήλωσης

Άδωνις Γεωργιάδης

Στην τοποθέτησή του, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τόσο για την οικονομία, όσο και για τον χειρισμό του στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Για τα οικονομικά, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι η χώρα έχασε πολύτιμο χρόνο με το «πείραμα» του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η μέχρι σήμερα διακυβέρνηση έχει κοστίσει στη χώρα ποσό που αντιστοιχεί με τον ΕΝΦΙΑ περίπου έξι ετών.

Επίσης, παρότρυνε τους πολίτες να δώσουν ισχυρή εντολή στον πρόεδρο της Ν.Δ., προκειμένου να έχει την πολιτική ισχύ και να στείλει άμεσα το μήνυμα στις αγορές να επενδύσουν στον τόπο, καθιστώντας την Ελλάδα μια «επιχειρηματικά φιλική χώρα».

Σωτήρης Ησαΐας

Από την πλευρά του, ο κ. Σωτήρης Ησαΐας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στα όσα πέτυχε η κυβέρνηση Σαμαρά στον χρόνο που βρέθηκε στην ηγεσία της χώρας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «παρέλαβε χάος και παρέδωσε κράτος», για να έρθει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ να «ξαναβυθίσει» τη χώρα στο χάος.

Ο πολιτευτής της Β’ Αθηνών σημείωσε ότι η Νέα Δημοκρατία πάντα αναλαμβάνει την ευθύνη διακυβέρνησης σε κρίσιμες εθνικά στιγμές και αυτό θα πράξει και μετά τις επερχόμενες εκλογές, όταν θα έχει λάβει την εντολή του εκλογικού σώματος.

Στον οικονομικό τομέα σημείωσε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να καταστεί μια ανταγωνιστική οικονομία, ενώ πρόσθεσε ότι ο μοναδικός δρόμος για την αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας είναι η αύξηση των επενδύσεων και των εξαγωγών.

Χρήστος Κονταρίδης

Ο κ. Χρήστος Κονταρίδης εστίασε την παρέμβασή του στην «έξαρση της ανομίας», που την απέδωσε στην «απαξίωση» της Ελληνικής Αστυνομίας από τη σημερινή κυβέρνηση, ενώ προχώρησε και στην κατάθεση προτάσεων για το πώς θα μπορέσει η ΕΛ.ΑΣ. να λειτουργήσει αποτελεσματικότερα, εμπεδώνοντας αίσθημα ασφάλειας στο κοινωνικό σύνολο.

 

 

 

 

Στην εκδήλωση παρενέβησαν με σύντομες τοποθετήσεις ο τέως δήμαρχος Χαλανδρίου και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Γιώργος Κουράσης και ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου, Βασίλης Ζορμπάς.

Επίσης, στην εκδήλωση εντοπίσαμε, μεταξύ άλλων, τους δημοτικούς συμβούλους Χαλανδρίου Κώστα Αγγελή και Μιχάλη Κόσσυβα, καθώς και τον δημοτικό σύμβουλο Αγ. Παρασκευής Γιάννη Λογοθέτη.

Βασίλης Ζορμπάς και Γιώργος Κουράσης

Οι ομιλητές, μετά το τέλος των τοποθετήσεων, απάντησαν σε ερωτήματα πολιτών, οι οποίοι εστίασαν τόσο σε θέματα οικονομίας (κυρίως το τι θα γίνει με τις συντάξεις), όσο και επικοινωνίας, θεωρώντας ότι η Ν.Δ. δέχεται πολιτικά ανήθικες επιθέσεις εκ μέρους της κυβέρνησης, χωρίς ν’ απαντά αποτελεσματικά. Και βέβαια, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός συζήτησης το λεγόμενο Σκοπιανό, καθώς την ίδια μέρα πραγματοποιείτο η συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη σχετικά με το όνομα του γειτονικού κρατιδίου.

Εκδήλωση ΔΗΜ. Τ.Ο. Ν.Δ. Χαλανδρίου

Σημειώνεται ότι την όλη εκδήλωση, την οποία διοργάνωσαν η ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Χαλανδρίου, με πρόεδρο την κ. Χριστίνα Πατρικάκου και η ΝΟΔΕ Β3, με πρόεδρο την κ. Αργυρώ Ζέρβα, συντόνισε ο δημοσιογράφος-οικονομολόγος Λουκάς Γεωργιάδης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet