Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Στούντιο Άλφα»
Κοινωνία

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος «Στούντιο Άλφα»

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος «Στούντιο Άλφα» Αμαρουσίου, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο αναπληρωτής δημάρχου Αμαρουσίου, Σπύρος Σταθούλης.

Ευχές απηύθυναν, επίσης, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, της μείζονος μειοψηφίας, Λευτέρης Μαγιάκης και της ελάσσονος μειοψηφίας, Κώστας Βλάχος.

Η πρόεδρος του Συλλόγου, Μαρία-Δήμητρα Ρώτα, καλωσόρισε εκ μέρους του Διοικητικού Συμβούλιου και ευχαρίστησε τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και τους φίλους του.

Αρχικά, η πρόεδρος ευχαρίστησε εκ μερους του Δ.Σ., μέσω του αναπληρωτή δημάρχου, τον δήμαρχο Γιώργο Πατούλη για τη μέριμνα, όπως τονίστηκε, που έχει επιδείξει για θέματα της περιοχής.

Αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση της οριοθέτησης του ρέματος Σαπφούς, αλλά και στην ολοκλήρωση της μελέτης διευθέτησης του ρέματος, του οποίου μεγάλο τμήμα διέρχεται από την περιοχή. Συγκεκριμένα, τόνισε τη σημασία σε περιβαλλοντικό επίπεδο του έργου αυτού, καθώς. όπως είπε, θα δημιουργήθεί πράσινη διαδρομή 5,5 χλμ. με πεζόδρομους, ποδηλατόδρομους κ.λπ.

Επίσης, αναφέρθηκε στη θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, μετά από αίτημα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου προς τη διοίκηση του Δήμου, ώστε να μεταφερθεί ο χώρος ανεφοδιασμού που έχει παραχωρηθεί στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τα τελευταία 10 χρόνια και να δοθεί ο χώρος αυτός στους κατοίκους της περιοχής και του ευρύτερου Ανατολικού Αμαρουσίου.

Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη ολοκλήρωσης των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας που είναι σε εξέλιξη και έχουν καθυστερήσει με συνέπεια την ταλαιπωρία των κατοίκων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι αντιδήμαρχοι Επαμεινώνδας Γαρδέλης, Βασίλειος Κόκκαλης, Κωνσταντίνος Ρώτας, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Πέτρος Κούκουζας, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας. Η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Αικατερίνη Ιωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτριος Καρλαύτης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Δημήτριος Κουτσουβέλης, Αικατερίνη Ψάλτη, Παναγιώτης Σαγρής, καθώς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Δωδώνης, Ηλίας Ζορμπαλάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet