Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Λυκόβρυσης στον Όμιλο UNESCO Β. Π.
Αυτοδιοίκηση

Ευχαριστίες Συλλόγου Γονέων Γυμνασίου Λυκόβρυσης στον Όμιλο UNESCO Β. Π.

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε στον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκόβρυσης, με αφορμή τους 12 πίνακες σύγχρονης διδασκαλίας που προσέφερε η πρόεδρος του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Οι πίνακες τοποθετήθηκαν στο σχολείο, καλύπτοντας, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Ομίλου, σημαντικές λειτουργικές ανάγκες που αντιμετώπιζε η σχολική μονάδα.

Η κα Πατούλη τόσο ως πρόεδρος του Ομίλου, αλλά και ως καθηγήτρια φιλόλογος του Γυμνασίου Λυκόβρυσης, βιώνει, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση, «από πρώτο χέρι τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Διεύθυνση του σχολείου στην κάλυψη των λειτουργικών της αναγκών», και τονίζει τα εξής:

«Με ιδιαίτερη χαρά λάβαμε την ευχαριστήρια επιστολή του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκόβρυσης, δηλώνοντας ξεκάθαρα πως κάθε πρωτοβουλία που έχει στο επίκεντρο τα παιδιά, μας αφορά όλους και στοχεύει στην εύρυθμη λειτουργία του Σχολείου. Ως Όμιλος για την UNESCO Β.Π. είμαστε σε αγαστή και εποικοδομητική συνεργασία με κάθε συλλογικό φορέα της εκπαίδευσης, στοχεύοντας στην προώθηση αμοιβαίων σχέσεων εμπιστοσύνης και δημιουργικών παρεμβάσεων, με έμφαση στο Σχολείο του Αύριο».

Ακολουθεί το κείμενο της επιστολής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων:

Προς: Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Θέμα: Ευχαριστήρια επιστολή

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου Λυκόβρυσης εκφράζει ολόθερμα τις ευχαριστίες του στην πρόεδρο του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων και εκπαιδευτικό του Γυμνασίου μας κ. Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη για την άμεση ανταπόκριση και κάλυψη μιας εξαιρετικά βασικής λειτουργικής ανάγκης του σχολείου μας, όπως οι δώδεκα λευκοπίνακες.

Ο σύγχρονος εξοπλισμός και μέσο εκπαιδευτικής προσφοράς τοποθετήθηκε στις αίθουσες του σχολείου μας και πρόσφερε σε μαθητές και διδάσκοντες καλύτερες συνθήκες διδασκαλίας.

Με ιδιαίτερη θέρμη αγκαλιάζουμε την άμεση ανταπόκριση της κ. Πατούλη-Σταυράκη και ευελπιστούμε στη συνεχή συνεργασία και υποστήριξη προς την επίτευξη ενός καλύτερου σχολείου για τα παιδιά μας.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Γυμνασίου Λυκόβρυσης

Ο πρόεδρος

Η γεν. γραμματέας

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet