«Stories Untold» από τη Συρία… στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου
Πολιτισμός

«Stories Untold» από τη Συρία… στην Ολυμπιακή Πινακοθήκη Αμαρουσίου

Μία ξεχωριστή σύνθεση έργων Τέχνης της Συρίας, από καλλιτέχνες που έγιναν μάρτυρες ενός αιματηρού πολέμου στην ίδια τους τη χώρα, θα φιλοξενήσει το Μαρούσι, στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Δήμου Αμαρουσίου «Σπύρος Λούης» (Βασ. Σοφίας 85).

Έκθεση «Stories Untold» στην Ολυμπιακή Δημοτική Πινακοθήκη Αμαρουσίου

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα τελέσει ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:00.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται: «Η έκθεση δεν μιλά για τη σκιά του πολέμου και τις δυσκολίες της ζωής, αλλά για την ομορφιά, την αντοχή και τη δύναμη της αγάπης και του φωτός του Συριακού λαού. Είναι μία πρόσκληση ανοιχτή για μια ουσιαστική θέαση της σημερινής ζωής στη Συρία, που μέσα από τη διαχείριση της απώλειας, του πόνου και του φόβου, υμνείται η δημιουργικότητα, η αγάπη και η ελπίδα για ζωή».

Στην έκθεση «Stories Untold» συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Badie Jahjah, Bachir Badawi, Jumaa Nazhan, Jean Hana, Moafaq Makhoul, Aksam Talaa, Nimat Badawi, Sarab Safade.

Η έκθεση είναι δημιούργημα της Manas Art Platform, τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO και πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και την Gallery Alef Noon Damascus. Θα διαρκέσει έως την Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου 2018 και θα λειτουργεί καθημερινά 10:00 – 14:00 και 17:00 – 20:00 και Σάββατο και Κυριακή 11:00 – 20:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet