Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων
Κοινωνία

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και από τον Σύλλογο Ηπειρωτών Μελισσίων

Ο Σύλλογος Ηπειρωτών Μελισσίων «Η Μέλισσα» έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στο 2ο Γυμνάσιο της Δ.Κ. Μελισσίων.

Ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, σε χαιρετισμό του τόνισε: «Σήμερα σε μία περίοδο που η πατρίδα μας βρίσκεται σε εθνικά δύσκολη θέση με τις γείτονες χώρες να προσπαθούν να καπηλευτούν την ιστορία μας και να οικειοποιηθούν την ελληνικότητά μας, είναι ανάγκη να γυρίσουμε πίσω σε ό,τι μας ενώνει και σε ό,τι μας δίνει δύναμη. Και αυτό είναι οι ρίζες μας».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο θεματικός αντιδήμαρχος Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, ο τοπικός αντιδήμαρχος Δ.Κ. Μελισσίων, Σάββας Βορέας, ο αντιδήμαρχος Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Λευτέρης Κιτσούλης, ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Άγγελος Παλαιοδήμος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης, Μανώλης Μιχελακάκης, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Απόστολος Φραντζής, Γιώργος Μαγιάτης, ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ, Βασίλης Λάζος, η υπεύθυνη αιμοδοσίας του Δήμου και του Δ΄ ΚΑΠΗ Δ.Κ. Μελισσίων, Αγνή Ζώη, η υπεύθυνη του Πολιτιστικού Κέντρου Δ.Κ. Μελισσίων, Γιώτα Τσινού, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet