Ομιλία στο Ψυχικό για τις τεχνικές ανάπλασης προσώπου
Κοινωνία

Ομιλία στο Ψυχικό για τις τεχνικές ανάπλασης προσώπου

Oμιλία για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα στις σύγχρονες τεχνικές ανάπλασης του προσώπο θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 6 Φεβρουαρίου 2018 στις 19:00 στην Α΄ Πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Ο Πολιτιστικός Όμιλος Ψυχικού προσκάλεσε ως ομιλητή τον πλαστικό χειρουργό δρ. Γεώργιο Κόκκαλη, MD PhD, διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών με μετεκπαίδευση σε Αγγλία, Αυστρία και Αμερική, ο οποίος θα μιλήσει για τις σύγχρονες τεχνικές ανάπλασης του προσώπου με μη επεμβατικές και επεμβατικές μεθόδους.

Ο Γεώργιος Α. Κόκκαλης από το 1997 ανέλαβε τη Διεύθυνση της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής, ως συντονιστής διευθυντής, του Αντικαρκινικού – Ογκολογικού Νοσοκομείου Αθηνών «Ο Άγιος Σάββας» μέχρι τον Δεκέμβριο του 2014. Η εξειδίκευσή του στην αντιμετώπιση του καρκίνου του δέρματος, του μελανώματος και των όγκων των μαλακών μορίων, καθώς και στην αποκατάσταση των μαστών μετά από μαστεκτομή, αποδεικνύεται από τα πολυάριθμα περιστατικά που αντιμετωπίσθηκαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet