Συγκέντρωση τροφίμων για τη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Συγκέντρωση τροφίμων για τη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την περίοδο 2017-2018, υλοποίησε μία ακόμη δράση προσφοράς, η οποία αφορούσε στη συγκέντρωση τροφίμων για τη Γωνιά Προσφοράς & Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου.

Ο νέος αρχηγός του Συστήματος, Αλέξανδρος Κωνσταντουράκης, συνοδευόμενος από τον υπαρχηγό του Συστήματος, Ηλία Ζορμπαλά, την πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικής Συμπαράστασης (ΕΚΣ), Μαργαρίτα Γεωργοπούλου και τα μέλη της επιτροπής Ελένη Διακάκη, Αγγελική Μάλλιου και Φραγκίσκο Ξυδιανό, παρέδωσαν τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν από τα μέλη και τους φίλους του Συστήματος την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018.

Παράδοση τροφίμων από τους προσκόπους του 1ου Συστήματος Αμαρουσίου.

Ο υπεύθυνος του Κοινωνικού Παντοπωλείου ευχαρίστησε την αντιπροσωπεία για τη συνεχή στήριξη των Προσκόπων του Δήμου στις κοινωνικές ανάγκες της πόλης και την ενημέρωσε για την καθημερινή κοινωνική προσφορά και τον τρόπο λειτουργίας της «Γωνιάς».

«Πάντα πιστοί στις αρχές του Ελληνικού Προσκοπισμού, να βοηθάμε τους συνανθρώπους μας, οι Πρόσκοποι του Αμαρουσίου συνεχίζουμε να επιτελούμε ένα πολύ σημαντικό έργο για την Κοινωνία της Πόλης μας», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή το 1ο Σύστημα Προσκόπων Αμαρουσίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet