Επανέναρξη τμήματος Υποκριτικής – Αυτοσχεδιασμού Εργαστηρίων Τέχνης
Πολιτισμός

Επανέναρξη τμήματος Υποκριτικής – Αυτοσχεδιασμού Εργαστηρίων Τέχνης

Τα Εργαστήρια Τέχνης του Πολιτιστικού και Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΟΔΑΠ) ανακοινώνουν την επανέναρξη του τμήματος Υποκριτικής – Αυτοσχεδιασμού.

Το τμήμα, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, απευθύνεται σε όσους και όσες, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενδιαφέρονται και αγαπούν το Θέατρο και θέλουν να εξασκήσουν και να αναπτύξουν τις δεξιότητες και ικανότητές τους, αλλά και να προετοιμαστούν για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού και της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Μέσα από τις αναλύσεις των ρόλων οι σπουδαστές γνωρίζουν τους μεγάλους συγγραφείς του αρχαίου ελληνικού, του κλασικού ευρωπαϊκού και του σύγχρονου θεάτρου και εξοικειώνονται με τα έργα τους. Επίσης, μαθαίνουν να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, αποκτούν αυτογνωσία και μαθαίνουν καινούργιους τρόπους συνεργασίας με τους άλλους.

Τα μαθήματα γίνονται κάθε Δευτέρα 18.00-21.00 με τον Νίκο Κανατά και κάθε Παρασκευή 18.00-21.00 με την Ελένη Τζαγκαράκη.

Οι ενδιαφερόμενοι για πια πληροφορίες και εκδήλωση ενδιαφέροντος για τα προγράμματα μπορούν να καλούν στον αριθμό τηλεφώνου 210 6016626, Δευτέρα έως Πέμπτη 9.00-21.00, Παρασκευή 13.00-20.00 και Σάββατο 9.30-15.30 ή να αποστείλουν μήνυμα στο e-mail: [email protected].

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet