Με τον δήμαρχο Γλυφάδας συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Με τον δήμαρχο Γλυφάδας συναντήθηκε ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ

Τον δήμαρχο Γλυφάδας, Γιώργο Παπανικολάου, επισκέφθηκε την Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 και είχε πολύωρη συζήτηση μαζί του, ο πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ), Γιώργος Ιωακειμίδης, δήμαρχος Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο κ. Γ. Παπανικολάου ενημέρωσε τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ για τα εξελισσόμενα έργα στην πόλη του, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο Μητροπολιτικό Πάρκο του Ελληνικού και τις προοπτικές που διανοίγονται για την ευρύτερη περιοχή με τη συγκεκριμένη επένδυση.

Ο κ. Γ. Ιωακειμίδης συζήτησε με τον κ. Γ. Παπανικολάου για τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι της Αττικής σε μια σειρά θεμάτων, όπως τα απορρίμματα, τη λειτουργία της Αποκεντρωμένης Περιφέρειας απέναντι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και για την ανάγκη κατηγοριοποίησης των Δήμων για την οποία, η ΠΕΔΑ εισήγαγε στον δημόσιο διάλογο τεκμηριωμένη πρόταση με τη μελέτη των καθηγητών Ν. Χλέπα και Γ. Ψυχάρη.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γ. Παπανικολάου, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΠΕΔΑ για την επίσκεψη στο δημαρχείο της πόλης, τονίζοντας ότι «η συζήτηση με τον Γιώργο Ιωακειμίδη και την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει είναι κάτι περισσότερο από χρήσιμη και παραγωγική…».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet