Ενημερωτική εκδήλωση Δήμου Κηφισιάς για τη δωρεά μυελού των οστών
Κοινωνία

Ενημερωτική εκδήλωση Δήμου Κηφισιάς για τη δωρεά μυελού των οστών

Επιστημονική εκδήλωση με θέμα την πρόληψη, αλλά και τη σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Μαρτίου 2018 στο δημαρχείο Κηφισιάς. Η εκδήλωση έγινε με τη συνεργασία της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Κηφισιάς και την πρόεδρο της, Κατερίνα Καραλή, των Ροταριανών Ομίλων Κηφισιάς – Πολιτείας, Φιλοθέης, των Ομίλων Ροταράκτ Κηφισιάς, Φιλοθέης.

Στην εκδήλωση μίλησε η δρ. Δέσποινα Κατσώχη, ογκολόγος – ακτινοθεραπευτής, πρόεδρος ΑΚΟΣ με θέμα «Πρόληψη: Μια καθημερινή πράξη». Η κ. Κατσώχη μίλησε για την πρόληψη καρκίνου και πώς μπορούμε να αγαπήσουμε το σώμα μας και ταυτόχρονα να φροντίσουμε την ψυχική μας υγεία.

«Η σημασία της εθελοντικής δωρεάς μυελού των οστών» ήταν το περιεχόμενο της ομιλίας της κ. Κάτιας Χατζηπέτρου από τον Σύλλογο Όραμα Ελπίδας. Η κ. Χατζηπέτρου εξήγησε τη διαδικασία που χρειάζεται προκειμένου να γίνει κάποιος δότης μυελού τονίζοντας ότι όσοι περισσότεροι δότες, τόσες περισσότερες είναι οι ελπίδες για τον ασθενή που χρειάζεται μεταμόσχευση.

Την επιστημονική εκδήλωση παρακολούθησαν ο δημοτικός σύμβουλος και τέως δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης, γονείς από τη σχολή γονέων, πρόεδροι και μέλη Ροταριανών ομίλων και πολίτες του Δήμου Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet