Μ. Πατούλη: Είμαι δίπλα στους εργαζόμενους, υποστηρίζοντας κάθε εργασιακό τους δικαίωμα
Κοινωνία

Μ. Πατούλη: Είμαι δίπλα στους εργαζόμενους, υποστηρίζοντας κάθε εργασιακό τους δικαίωμα

H ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη χαιρετίζει πρόσφατη απόφαση του δικαστηρίου που δικαίωσε δύο εργαζόμενους του Δημοτικού Ωδείου Πεύκης, μετατρέποντας τις συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

«Όλο αυτό το διάστημα στάθηκα έμπρακτα δίπλα τους, πριν, κατά τη διάρκεια της δίκης αλλά και μετά, υποστηρίζοντας φανερά, μαζί με τον συνάδελφο αυτοδιοικητικό, πρώην αντιδήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, κ. Χρήστο Σκαμάκη, το δίκαιο των αιτημάτων τους», δήλωσε η κ. Πατούλη.

Ακολούθως πρόσθεσε:

«Είμαι υπερήφανη που κατέθεσα υπέρ τους και συνέβαλα, από την πλευρά μου, στην οριστική δικαίωση του αγώνα τους, γιατί θεωρώ ότι είμαστε υποχρεωμένοι, ως εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, να  στεκόμαστε δίπλα στους εργαζόμενους, δίπλα στις ανάγκες και τα δίκαια αιτήματά τους.

»Η διασφάλιση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, στην πιο κρίσιμη οικονομική περίοδο της χώρας, πρέπει να είναι αυτοσκοπός για όσους, από θέσεις ευθύνης, εκπροσωπούμε την ίδια την κοινωνία.

»Πρόκειται για μια σημαντική νίκη στον εργασιακό χώρο και κανείς δεν μπορεί να την αμφισβητήσει. Εύχομαι ολόψυχα στις δύο εργαζόμενες καλή δύναμη στη συνέχιση του παιδαγωγικού και καλλιτεχνικού τους ρόλου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet