Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για τη διαχείριση σεισμών στον Δήμο Κηφισιάς
Κοινωνία

Εκπαιδευτικό Εργαστήριο για τη διαχείριση σεισμών στον Δήμο Κηφισιάς

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς και ο Οργανισμός Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας του υπουργείου Μεταφορών υλοποίησε με απόλυτη επιτυχία την εκπαιδευτική συνάντηση – εργαστήριο με θέμα «Διαχείριση καταστροφικού σεισμικού γεγονότος κάτω από πραγματικές συνθήκες».

Οι εκπαιδευόμενοι ήταν κατά κύριο λόγο προϊστάμενοι και διευθυντές των δομών του Δήμου, εθελοντές της Πολιτικής Προστασίας αυτού, καθώς και εκπρόσωποι από τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας, την Περιφέρεια Αττικής, την ΔΕΗ Α.Ε. και τη ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., οι οποίοι κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν διαδραστικά διάφορα σενάρια διαχείρισης καταστροφικού σεισμικού γεγονότος όπως θα έκαναν και κάτω από πραγματικές συνθήκες.

«Η όλη εκπαιδευτική δραστηριότητα ενταγμένη σε ένα ευρύ πλαίσιο πολλαπλών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα συμβάλλει τα μέγιστα στην εδραίωση του Τοπικού Συστήματος της Πολιτικής Προστασίας» δήλωσε ο αντιδήμαρχος Εκάλης και υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου, Δημήτριος Λιανός, που είχε την ευθύνη της διοργάνωσης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet