“Καλή αρχή” εύχεται στους μαθητές Λυκόβρυσης-Πεύκης ο Δ. Κατραμάδος
Κοινωνία

“Καλή αρχή” εύχεται στους μαθητές Λυκόβρυσης-Πεύκης ο Δ. Κατραμάδος

«Καλή αρχή» εύχεται στους μαθητές του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης ο τέως αντιδήμαρχος Υπηρεσιών Πρασίνου & Παιδείας Δημήτρης Κατραμάδος.

Ο κ. Κατραμάδος δεσμεύεται να συνεισφέρει στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, παρ΄ ότι δεν είναι πλέον αντιδήμαρχος Παιδείας, όπως αναφέρει στην ακόλουθη ανακοίνωσή του.

Ξεκινώντας η νέα σχολική χρονιά θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους μαθητές της πόλης μας, καλή αρχή. Επίσης τις θερμότερες ευχές στους καθηγητές, τους δασκάλους και τους γονείς των παιδιών μας, για ουσιαστική και δημιουργική σχολική χρονιά. Εύχομαι και ελπίζω στη συνεργασία όλων μας, με ήθος και συνέπεια, που θα δώσει κίνητρο στα παιδιά μας να προχωρήσουν μπροστά με σταθερά βήματα και γερές βάσεις για τη μόρφωση τους.

Ως πρώην αντιδήμαρχος, την προηγούμενη σχολική χρονιά ασχολήθηκα ενεργά, με αφοσίωση και αγάπη για τα θέματα των σχολείων μας και για την παροχή δωρεάν εκπαιδευτικών προγραμμάτων για όλες τις ηλικίες. Δεσμεύομαι, ως γονιός και δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας, ότι θα συνεχίσω να συνεισφέρω εθελοντικά στην εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης.

Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ στη νέα μας αντιδήμαρχο Παιδείας, Άννα Ασπραδάκη, καλή αρχή και καλή δύναμη.  

Δημήτρης Ν. Κατραμάδος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet