Στα Ηπειρώτικα ο Γ. Πατούλης
Ποιότητα Ζωής

Στα Ηπειρώτικα ο Γ. Πατούλης

Την εξέλιξη των εργασιών διαμόρφωσης σε νέα πλατεία του οικοπέδου στη συμβολή των οδών Ίσσαρη και Νουάρου στα Ηπειρώτικα, παράλληλα με μία σειρά έργων υποδομής που θα υλοποιηθούν το προσεχές διάστημα στην περιοχή, παρακολούθησε από κοντά ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι προπαρασκευαστικές εργασίες για την κατασκευή της νέας πλατείας έχουν ξεκινήσει και από την ερχόμενη εβδομάδα τα συνεργεία θα προχωρήσουν στην τελική διαμόρφωσή της.

Παράλληλα έχει δρομολογηθεί και θα ξεκινήσει άμεσα η αισθητική αναβάθμιση και ανακατασκευή με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά των κάθετων οδών επί της οδού Σισμανογλείου, Μαζαρακίου, Κακαβιάς, Μονής Βελά και Καλαμά, καθώς και η βελτίωση της απορροής των ομβρίων υδάτων αυτών των οδών.

Θα πραγματοποιηθούν επίσης αντιπλημμυρικά έργα επί της οδού Σισμανογλείου στο ύψος της γέφυρας του ρέματος Σαπφούς με τοποθέτηση νέων φρεατίων υδροσυλλογής και την αλλαγή της κλίσης του οδοστρώματος, κατά τρόπο που να διευκολύνεται η απορροή των ομβρίων προς το ρέμα.

Κατά την περιοδεία στην περιοχή τον δήμαρχο Αμαρουσίου συνόδευσαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επαμεινώνδας Γαρδέλης, οι αντιδήμαρχοι Νικόλαος Πέππας, Δημήτρης Σμυρνής, Βασίλης Κόκκαλης και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας  του Δήμου Λίνα Μπαϊρακτάρη.

Συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Ηπειρωτών Αμαρουσίου «Ο Άγιος Γεώργιος» Ιωάννης Γιαννέλας, ο γραμματέας Κωνσταντίνος Μπίκας και ο ταμίας Νικόλαος Τσίλλας.

Τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου εξέφρασαν την ικανοποίηση και την ευχαρίστησή τους προς τον κ. Γ. Πατούλη για την ανταπόκρισή του στο αίτημα των κατοίκων και την υλοποίηση των έργων που είχε ανάγκη η περιοχή.

Με την ευκαιρία της περιοδείας του στα Ηπειρώτικα ο δήμαρχος Αμαρουσίου έκανε την ακόλουθη δήλωσε:

«Με σχέδιο και όραμα για το Μαρούσι συνεχίζουμε με σκληρή προσπάθεια το έργο μας για την υλοποίηση έργων υποδομής και ανάπλασης που έχει ανάγκη κάθε γειτονιά, δρομολογώντας παράλληλα λύσεις σε ζητήματα που ταλαιπωρούν τους κατοίκους. Αυτά τα έργα είναι μόνο η αρχή για τα σημαντικά έργα βιοκλιματικής ανάπλασης που θα ακολουθήσουν στις γειτονιές της πόλης μας, μέσα από την επιτυχή διεκδίκηση της χρηματοδότησής τους από εθνικούς και ευρωπαϊκούς πόρους. Γιατί θέλουμε το Μαρούσι να γίνει πρότυπη πόλη, που θα παρέχει στους κατοίκους αναβαθμισμένες υπηρεσίες και μία καλύτερη ποιότητα ζωής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet