Με ήττες ξεκίνησε το 2016 για γυναίκες και κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Με ήττες ξεκίνησε το 2016 για γυναίκες και κορασίδες του ΓΣΑΠ

Με ήττες ξεκίνησε το 2016 για τις ομάδες Γυναικών και Κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), καθώς η γυναικεία ομάδα δεν πέρασε από το Σπόρτινγκ, ενώ δεν τα κατάφεραν ούτε οι κορασίδες του Συλλόγου απέναντι στον Προμηθέα.

Συγκεκριμένα:

Γυναίκες: ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ-ΓΣΑΠ 69-52

Με τον  αγώνα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου 2016 ολοκληρώθηκε ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος γυναικών της Α2 εθνικής κατηγορίας (Νότιος Όμιλος). Βαθμολογικά η λήξη του Α΄ γύρου βρίσκει τη γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ στην έκτη θέση σε σύνολο 11 ομάδων, σε ισοβαθμία με τα Μελίσσια και τον Ίκαρο Καλλιθέας.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου, αν έληγε σήμερα το πρωτάθλημα ο απολογισμός δεν θα ήταν αρνητικός για τον ΓΣΑΠ (5 νίκες, 5 ήττες), αφού η ομάδα θα είχε κερδίσει την παραμονή της στην Α2. Όμως, όπως αναφέρεται, «οι τρεις τελευταίες ήττες της ομάδας από Φάρο, Πανιώνιο και Σπόρτινγκ και κυρίως ο τρόπος που ήρθαν, έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα αμφισβήτησης και κλονισμού της αυτοπεποίθησής της με όλα τα συνεπακόλουθα (έλλειψη συγκέντρωσης, απογοητεύσεις και γκρίνιες)». «Αν θέλουμε να κάνουμε καλή πορεία στον Β΄ Γύρο», σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πρέπει να τα αφήσουμε όλα αυτά πίσω μας και να επικεντρωθούμε στο ζητούμενο που είναι το ντέρμπι της πρώτης αγωνιστικής του Β΄Γύρου με τα Μελίσσια στην έδρα τους (Κυριακή, 17/01/16, ώρα 14:30)».

Όσον αφορά στον αγώνα της Κυριακής, η ομάδα προσέθεσε άλλη μια κακή εμφάνιση στο ενεργητικό της. Συνεχίστηκε η ανισορροπία στην παραγωγή σκορ – 24 πόντους στο α΄ δεκάλεπτο, εκ των οποίων οι 19 από Γιουκάκη, Καζαντζίδου και 28 σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα, ενώ και στο σύνολο η συνεισφορά των υπολοίπων, πλην Γιουκάκη, Καζαντζίδου, Τσιαδή και της κορασίδας Κανιαδάκη, που πέτυχε ένα τρίποντο στα δύο λεπτά της συμμετοχής της, ήταν μόνο 8 πόντοι (4 παίκτριες επί 2 πόντους). Αντίστοιχα στον αμυντικό τομέα ο ΓΣΑΠ επέτρεψε στην ικανότατη σέντερ του Σπόρτινγκ Σ. Φουράκη να κάνει πάρτι στη ρακέτα του, σημειώνοντας 27 πόντους, αλλά κυρίως επίτρεψε στις υπόλοιπες επτά παίκτριες του Σπόρτινγκ που σκόραραν, να πετύχουν τους υπόλοιπους 42.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ στην ανακοίνωσή της μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στον Σπόρτινγκ για τη νίκη του και παράλληλα, τα συλλυπητήρια της για τον θάνατο του προέδρου του Β. Σακκόπουλου.

Όσον αφορά τη διαιτησία, στην ανακοίνωση αναφέρεται, «δεν ήταν βεβαίως αυτή η αιτία της ήττας μας, όμως δεν μπορούμε να μην παρατηρήσουμε ότι οι διαιτητές ήταν ιδιαίτερα φειδωλοί στα φάουλ που έδιναν σε βάρος του Σπόρτινγκ. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι το πρώτο φάουλ που δόθηκε σε βάρος του Σπόρτινγκ στο δ΄ δεκάλεπτο ήταν 12΄΄ πριν από τη λήξη του. Την ευχαριστούμε!».

Δεκάλεπτα: 24-24, 17-08, 15-13, 13-07.

Α.Ο. ΣΠΟΡΤΙΓΚ (Νανάκος): Παυλοπούλου 6, Ναβραζίδου 7, Οικονομίδου 6(1), Φουράκη Β. 10(2), Βαφειάδη 5, Τζαμαρία 1, Κριμιτζά, Βάσιου, Μυρσούνη, Βούλγαρη 7 (1), Γιαννακάκου, Φουράκη Σ. 27.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Καζαντζίδου 13 (1), Κοντογιάννη 2, Χαρίτου,  Τσιαδή 10 (1), Κανιαδάκη 3 (1), Βελούδου 2, Λωσταράκου 2, Καράμπελα, Γιουκάκη 18 (3), Κούκη, Μερισιώτη 2.

Κορασίδες: ΓΣΑΠ-ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 27-35

Ασυντόνιστη φάνηκε η ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ στον αγώνα με τον Προμηθέα, το Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2016. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, υπήρξαν «αδικαιολόγητα και παιδαριώδη λάθη, κακό μπάσκετ και από τις δύο ομάδες». Στο δεύτερο ημίχρονο οι κορασίδες του ΓΣΑΠ εμφανίστηκαν με μεγαλύτερο πείσμα και αποφασιστικότητα, αλλά δυστυχώς στο επιθετικό κομμάτι ήταν πολύ αποδιοργανωμένες. Στο τρίτο δεκάλεπτο έπαιξαν κάπως καλύτερα, αλλά δεν ήταν αρκετό για να βρεθούν μπροστά στο σκορ με αποτέλεσμα ο ΓΣΑΠ να χάσει με τελικό σκορ 27-35.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τις κορασίδες το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016, στις στις 17:00, στο γήπεδο του Ωρωπού με αντίπαλη ομάδα τον Γ.Σ. Ωρωπού.

Δεκάλεπτα: 04-07,08-12, 11-08,04-08.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλωτά, Χριστοπούλου, Λάιου, Πατσατζή, Δούκα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοδούλου, Κυρκοπούλου.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Σκαρόγιαννη): Πατέλη, Γιαννακοπούλου, Κατσαρέλια, Μπεζαίτη, Σταύρου, Μπολένα, Αδάμου, Γεωργιάδη, Σπυροπούλου, Γιαλατσάτου, Μαλολλαρις, Μαρούλη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet