Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια και Παπάγος συνέχισαν με νίκες στην Α’ ΕΠΣΑ
aonionias.gr
Αθλητισμός

Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Βριλήσσια, Μελίσσια και Παπάγος συνέχισαν με νίκες στην Α’ ΕΠΣΑ

Πέντε νίκες, τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες ήταν η… συγκομιδή των ομάδων του Βόρειου Τομέα Αθηνών που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΑ το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου.

Στον 1ο όμιλο, η πρωτοπόρος Αγία Παρασκευή νίκησε εύκολα την Ανθούπολη με σκορ 3-0, ενώ ο Κένταυρος Βριλησσίων έμεινε στο 2-2 με τη Δόξα Βύρωνα στο γήπεδό του και πλέον είναι 7ος, με 12 βαθμούς.

Τέλος, η ουραγός του ομίλου Λυκόβρυση έχασε στο Ίλιο από τον Ολυμπιακό Ν. Λιοσίων με σκορ 2-1.

Δείτε τη βαθμολογία του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 2ο όμιλο, ο Χολαργός επιβλήθηκε της Αγ. Ελεούσας με 3-0 και βρίσκεται στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 25 βαθμούς, ενώ η Νέα Ιωνία παραχώρησε εντός έδρας ισοπαλία στον Άτταλο (1-1) και ισοβαθμεί με τον Χολαργό.

Εκτός έδρας νίκη πέτυχαν τα Βριλήσσια στο Ρουφ, νικώντας την ουραγό ομάδα των Πετραλώνων με 3-1 και πλέον βρίσκονται στην 8η θέση, με 14 βαθμούς, ενώ το Ηράκλειο έχασε στο Ελληνικό από τα Σούρμενα με σκορ 1-0 και έμεινε στην προτελευταία θέση, με συνολικά 12 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 3ο όμιλο, ο Πανερυθραϊκός ηττήθηκε στη Χρυσούπολη από την Κηπούπολη με σκορ 3-0 και παραμένει στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συνολικά 18 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 3ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ

Στον 4ο όμιλο, Χαλάνδρι και Ήφαιστος Περιστερίου έμειναν στο 1-1, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να βρίσκεται πλέον στην 3η θέση της βαθμολογίας, με 25 βαθμούς.

Αντιθέτως, τα Μελίσσια επιβλήθηκαν εκτός έδρας με 4-1 του Απόλλωνα Χαλανδρίου και είναι στην 4η θέση, με 21 βαθμούς, αφήνοντας τον αντίπαλό τους στην προτελευταία θέση, με 6 βαθμούς.

Εκτός έδρας νίκη είχαμε και για τον Παπάγο που κέρδισε στους Αγίους Αναργύρους την Ελπίδα με σκορ 3-0 και βρίσκεται στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 βαθμούς.

Δείτε τη βαθμολογία του 4ου ομίλου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet