Βράβευση ΕΛΤΑ Courier από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων
Αυτοδιοίκηση

Βράβευση ΕΛΤΑ Courier από τον Όμιλο Unesco Πειραιώς και Νήσων

Για την πολύτιμη στήριξη στο έργο και τις δράσεις του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων τιμήθηκε το πρωί της Κυριακής 7 Ιανουαρίου 2018 ο πρόεδρος της ΕΛΤΑ Courier, Αντώνης Φειδοπιάστης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τον εορτασμό των 20 χρόνων του Ομίλου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Hilton.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ομίλου, Ιωάννης Μαρωνίτης, αφού εξέφρασε -για ακόμα μια φορά- τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη δωρεά που πραγματοποίησε η ΕΛΤΑ Courier στις αρχές του έτους (Αποστολή… αγάπης στην UNESCO Πειραιώς & Νήσων από την ΕΛΤΑ Courier), κάλεσε στο βήμα τον κ. Φειδοπιάστη, στον οποίο παρέδωσε τιμητική πλακέτα για τη συνολικότερη κοινωνική προσφορά και σταθερή βοήθεια της Εταιρείας στις δράσεις του Ομίλου.

Τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο της ΕΛΤΑ Courier, Αντ. Φειδοπιάστη, από τον Όμιλο για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων

Παίρνοντας τον λόγο, ο κ. Φειδοπιάστης δεσμεύτηκε ότι «η ΕΛΤΑ Courier, παραμένοντας πιστή στην “υπόσχεσή” της να προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά της σε όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, σκοπεύει να επαναλάβει παρόμοιες δράσεις, αποδεικνύοντας -για άλλη μια φορά- το κοινωνικό της πρόσωπο».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet