Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ: Συγκινητική ανταπόκριση στη δράση «Πόση αγάπη χωράει σε ένα δώρο;»
Αυτοδιοίκηση

Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ: Συγκινητική ανταπόκριση στη δράση «Πόση αγάπη χωράει σε ένα δώρο;»

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών του Δήμου Γαλατσίου στο κάλεσμα προσφοράς με τίτλο «Πόση αγάπη χωράει σε ένα δώρο;» που διοργάνωσε ο δημοτικός συνδυασμός Γαλάτσι – Ζούμε Εδώ.

Ο συνδυασμός «Γαλάτσι. Ζούμε εδώ» και ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος κάνοντας το πνεύμα αγάπης των εορτών, πράξη, βοήθησαν στο έργο αλληλεγγύης των ιερών ναών Αγίας Γλυκερίας και Αγίας Ειρήνης.

Το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ έστησαν ένα «δώρο αγάπης» στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης του Γαλατσίου. Παρά το τσουχτερό κρύο ο υποψήφιος δήμαρχος Γαλατσίου Κώστας Ζώμπος, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και φίλοι του συνδυασμού περίμεναν με χαμόγελο και θετική διάθεση όλους τους πολίτες μοιράζοντας μπαλόνια στα μικρά παιδιά και ενημερώνοντας τα «μεγαλύτερα παιδιά» για τη δράση.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού, συγκινητική και ταυτόχρονα ενθαρρυντική γιατί παρά τις δυσκολίες της εποχής ο κόσμος που πέρασε αγκάλιασε την προσπάθεια και ίσως αρκετοί  συνάνθρωποί μας να χαμογελάσουν λίγο περισσότερο τις γιορτινές αυτές μέρες.

Θερμές ευχαριστίες για την υποστήριξή τους ο συνδυασμός απευθύνει στους επιχειρηματίες Γρηγόρη Καμπέρη (Electronet), Χρήστο Τοπούζη (Buzzer Bitter) και Ζέτα Λάμπρου (Marizeta Bridal).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet