Γ. Πατούλης: Καταστροφικές οι εκλογές για την οικονομία και τους πολίτες
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Καταστροφικές οι εκλογές για την οικονομία και τους πολίτες

Σε δήλωση με την οποία αντιτίθεται στην προοπτική και νέων εκλογών προχώρησε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος Γιώργος Πατούλης, τονίζοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση “ο φετινός Σεπτέμβριος θα καταγραφεί ως ο μαύρος Σεπτέμβριος για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες”.

Ακολουθεί η πλήρης δήλωση του προέδρου της ΚΕΔΕ:

Η πατρίδα μας, με ευθύνη αποκλειστικά της σημερινής κυβέρνησης, οδηγείται μέσα σε επτά μόλις μήνες σε μια δεύτερη συνεχή εκλογική αναμέτρηση, με μοναδικό διακύβευμα την εφαρμογή ενός προγράμματος που πρόσφατα η συντριπτική πλειοψηφία του Εθνικού Κοινοβουλίου ενέκρινε με την ψήφο της.

Ζούμε τον απόλυτο παραλογισμό. Όφειλε ο πρωθυπουργός να αναζητήσει τρόπους συνεννόησης και συνεργασίας με τις υπόλοιπες υπεύθυνες πολιτικές δυνάμεις προκειμένου να βγάλει την ελληνική οικονομία από τα αδιέξοδα, κι όχι να μετατρέψει σε εθνικό το εσωκομματικό του πρόβλημα.

Αντί αυτού επιλέγει να οδηγήσει τη χώρα σε εκλογές. Η οικονομία και οι πολίτες θα κληθούν να πληρώσουν ακριβά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα κι όχι εκλογές. Η Αυτοδιοίκηση απευθύνει έκκληση στο σύνολο των πολιτικών δυνάμεων να επιδείξουν υπευθυνότητα και να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποφευχθούν οι εκλογές.

Σε αντίθετη περίπτωση ο φετινός Σεπτέμβριος θα καταγραφεί ως ο μαύρος Σεπτέμβριος για την Ελλάδα, την οικονομία και τους πολίτες.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet