Δίνουμε… ζωή στο Πεντελικό όρος την Κυριακή 23 Ιουλίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Δίνουμε… ζωή στο Πεντελικό όρος την Κυριακή 23 Ιουλίου

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με το 3ο Εθελοντικό Πότισμα 2017 στις αναδασωμένες κατά τον χειμώνα περιοχές, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», την Κυριακή 23 Ιουλίου 2017, στις 9:00 π.μ.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο ΣΠΑΠ προς όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική δράση, σημειώνεται:

«Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.»Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

»Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6131461 και 210 8033622.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet