Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Γλυφάδας από ΣΠΑΠ, ΚΕΔΕ και Δήμο Γλυφάδας
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Εθελοντικός καθαρισμός στην παραλία Γλυφάδας από ΣΠΑΠ, ΚΕΔΕ και Δήμο Γλυφάδας

Δράση καθαρισμού της παραλίας Γλυφάδας διοργανώνουν η ΚΕΔΕ, ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) και ο Δήμος Γλυφάδας την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 12.00 το μεσημέρι, στη 2η Μαρίνα Γλυφάδας (Παραλία Ζέρβα).

Θα ακολουθήσει συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας στις 14:00, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του δημαρχείου Γλυφάδας, με κύριο θέμα συζήτησης «Θαλάσσια ρύπανση  Οι αρμοδιότητες των Δήμων και η ανάγκη εφαρμογής τοπικών σχεδίων διαχείρισης», η οποία συγκαλείται με πρωτοβουλία του προέδρου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη.

Τη συνεδρίαση της Επιτροπής έχουν κληθεί να παρακολουθήσουν και να παρέμβουν οι δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής του παραλιακού μετώπου που επλήγη από τη ρύπανση που προκάλεσε το πρόσφατο περιστατικό της βύθισης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Π. Κουρουμπλής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΚΕΔΕ,  ακαδημαϊκοί και εκπρόσωποι οικολογικών οργανώσεων.

Σημείο Συνάντησης: Κέντρο Επιχειρήσεων ΣΠΑΠ (Ηρώων Πολυτεχνείου 27, Νέα Πεντέλη) στις 8:30 π.μ.

Πληροφορίες: Τηλεφωνικοί αριθμοί 210 6131461 & 210 8033622

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet