Δ. Παπαστεργίου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά…
Θεσμικοί Φορείς

Δ. Παπαστεργίου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ: Η Αυτοδιοίκηση βγαίνει μπροστά…

«Ελπίζουμε και θέλουμε το συνέδριο μας να αποτελέσει την αφετηρία ενός νέου δημιουργικού ξεκινήματος για την Πατρίδα μας και την Αυτοδιοίκηση.  Θεωρώ ότι δεν έχουμε άλλο χρόνο για χάσιμο. Πρέπει να προχωρήσουμε στις τολμηρές αλλαγές που θα μας λύσουν τα χέρια και θα μας επιτρέψουν να είμαστε ακόμη πιο χρήσιμοι στους πολίτες. Θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για την Ελλάδα, σε μια κοινωνία που θα δημιουργεί αξία και θα υπηρετεί αξίες. Γι’ αυτό η Αυτοδιοίκηση για μια ακόμη φορά, βγαίνει μπροστά».

Με αυτό το μήνυμα ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, άνοιξε τις τριήμερες εργασίες του ετήσιου τακτικού συνεδρίου της, σήμερα, Πέμπτη 14 Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, σε μια διά ζώσης διαδικασία και τηρώντας φυσικά  τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, κάνοντας τον απολογισμό για τα δύο πρώτα χρόνια θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου, τόνισε ότι «παρά τις δυσκολίες που μας προκάλεσε η πανδημία, καταφέραμε να κάνουμε πολλά και να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ευθύνες. Με επάρκεια και αποτελεσματικότητα προσαρμοστήκαμε στα νέα δεδομένα. Δεν επιτρέψαμε οι δυσκολίες να ακυρώσουν τις συγκροτημένες μας προσπάθειες να βγει η Αυτοδιοίκηση από την κρίση αυτή, ακόμη πιο δυνατή. Και το κυριότερο, ακόμη πιο χρήσιμη για τους πολίτες που μας εμπιστεύονται».

Διαβάστε όλη την παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔΕ στο συνέδριο

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet