Θετικός στον κορωνοϊό και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου
dimitris.papastergiou.5
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Θετικός στον κορωνοϊό και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου

Ούτε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) κατάφερε να… γλιτώσει από τον κορωνοϊό.

Ο κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, ενημέρωσε ότι βρέθηκε θετικός στην Covid-19, μετά από έλεγχο pcr και πλέον θα περάσει τις επόμενες μέρες… κατ’ οίκον.

Προς το παρόν ο ίδιος αντιμετωπίζει με χιούμορ την ατυχία του, γεγονός που του επιτρέπουν και τα μέχρι τώρα συμπτώματα, τα οποία περιορίζονται σε ένα απλό συνάχι.

Εμείς να του ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση.

Στην ανάρτησή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ αναφέρει:

«Καλώς το παιδί! Και επίσημα θετικός στον covid από σήμερα (με pcr), αρχίζω να σκέφτομαι πώς θα περάσω τόσες μέρες στο σπίτι.Έκανα ήδη backup στον υπολογιστή, έβαλα τα λαμπάκια στο μπαλκόνι (με on/off από το κινητό!) που τόσες μέρες με κυνηγούσε η Σούλα και δεν τα έβαζα, έφτιαξα τρίτο προφίλ στο fb γιατί χρωστάω 2.000-3.000 αιτήματα φιλίας (sorry, ναι ξέρω, πρέπει να φτιάξω σελίδα), και πάτησα ήδη το πολύμπριζο που τροφοδοτεί πικάπ και ενισχυτές. Το youtube παραδόξως μου βγάζει διαφημίσεις για πλέξιμο (!!!) αλλά προς το παρόν πατάω το skip adv. Φυσικά κάθε εναλλακτική πρόταση, δεκτή! Συμπτώματα πλην ενός συναχιού δεν έχω, αλλά ξέρω πως είναι νωρίς ακόμη. Παράλληλα έχω εμπιστοσύνη και στον Astra και στον Zeneca. Τι τους πήραμε δύο μαζί;! Εμβολιαστείτε, προσέχετε και όλα θα πάνε καλά!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet