Με συμμετοχή Μ. Βορίδη και Στ. Πέτσα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στις 25/1
Θεσμικοί Φορείς

Με συμμετοχή Μ. Βορίδη και Στ. Πέτσα συνεδριάζει το Δ.Σ. της ΚΕΔΕ στις 25/1

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί μέσω τηλεδιάσκεψης η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, όπως ενημερώνει η Ένωση.

Στην συνεδρίαση θα συμμετέχουν ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για την Αυτοδιοίκηση, Στέλιος Πέτσας.

Η ΚΕΔΕ υπενθυμίζει ότι η νέα ηγεσία του υπ. Εσωτερικών έχει ήδη κάνει μια ενδελεχή συζήτηση με το προεδρείο της Ένωσης (τον πρόεδρο κ. Δ. Παπαστεργίου, τον Α’ αντιπρόεδρο Λ. Κυρίζογλου, τον Β’ αντιπρόεδρο Δ. Κάρναβο, τον γενικό γραμματέα Δ. Καφαντάρη, παρουσία και του γενικού διευθυντή της ΚΕΔΕ Γ. Καραγιάννη), κατά τη διάρκεια της οποίας επεσήμανε ότι προσεγγίζει θετικά τις απόψεις της ΚΕΔΕ για την κινητικότητα, υιοθετεί την άποψη για την ανάγκη να προχωρήσει μια ουσιαστική μεταρρύθμιση στο μοντέλο λειτουργίας του κράτους και της Aυτοδιοίκησης και έχει σκοπό να δώσει λύση στο πρόβλημα που δημιουργεί στην κυβερνησιμότητα των Δήμων, η εφαρμογή της απλής αναλογικής.

Η συνεδρίαση του Δ.Σ. θα μεταδίδεται μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ και το κανάλι της Ένωσης στο Youtube.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet