Στην ενημέρωση της ΠΕΔΑ από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Στην ενημέρωση της ΠΕΔΑ από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης

Στα γραφεία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής βρέθηκε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019 ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και γενικός γραμματέας της ΠΕΔΑ, Τάσος Μαυρίδης, προκειμένου να συμμετέχει σε διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης με θέμα την ενημέρωση από τον πρόεδρο του Πρασίνου Ταμείου, Στάθη Σταθόπουλο.

Ο κ. Σταθόπουλος ενημέρωσε ενδελεχώς τους δημάρχους της Αττικής για τα υπάρχοντα και επικείμενα χρηματοδοτούμενα προγράμματα που μπορούν να απορροφήσουν οι Δήμοι. Επίσης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα των Δημάρχων και έδωσε κατευθύνσεις ώστε να βρεθούν άμεσες λύσεις για την ανάπτυξη των Δήμων.

Η συνάντηση αυτή εντάσσεται σε μια πρωτοβουλία της νέας διοίκησης της ΠΕΔΑ για την καλύτερη συνεργασία με τα Υπουργεία και τους φορείς, στο πλαίσιο της οποίας θα πραγματοποιηθούν και άλλες τέτοιες συναντήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ενημερωθήκαμε από τον πρόεδρο του Πράσινου Ταμείου για τις τεχνικές λεπτομέρειες των προσκλήσεων του Ταμείου με δικαιούχους τους Δήμους. Ο στόχος είναι η συνεργασία για την εκτέλεση πολλών έργων στην Αττική, που θα οι πολίτες σύντομα θα δουν να υλοποιούνται. Για την υλοποίηση αυτού του στόχου η ΠΕΔΑ θα πραγματοποιήσει και άλλες συναντήσεις τις επόμενες ημέρες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet