Υγειονομικό υλικό από την ΚΕΔΕ στο Ειδικό Σχολείο Λαμίας
Θεσμικοί Φορείς

Υγειονομικό υλικό από την ΚΕΔΕ στο Ειδικό Σχολείο Λαμίας

Το Ειδικό Σχολείο Λαμίας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας 1/6 ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Δημήτρης Παπαστεργίου, μαζί με τον δήμαρχο Λαμιέων, Ευθύμιο Καραΐσκο.

Η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας προσέφερε ειδικές μάσκες για την ασφαλή επαναλειτουργία των εν λόγω σχολείων και συμβολικά η παράδοσή τους έγινε την 1η Ιουνίου 2020, που άνοιξαν και πάλι για να υποδεχτούν τους μικρούς μαθητές οι συγκεκριμένες δομές.

Το υγειονομικό υλικό παρέλαβε ο διευθυντής του σχολείου, Αποστόλης Παπακωνσταντίνου.

Μετά το πέρας της παράδοσης ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ δήλωσε:

«Στη νέα πραγματικότητα η Τοπική Αυτοδιοίκηση και η ΚΕΔΕ στηρίζουν την ασφαλή επαναλειτουργία των Δημοτικών Σχολείων. Σε συνεργασία με το υπουργείο Παιδείας φροντίσαμε να εξοπλιστούν με ειδικές μάσκες και το απαραίτητο υγειονομικό υλικό όλα τα σχολεία ώστε τα παιδιά μας και οι δάσκαλοι να επιστρέψουν με ασφάλεια στα θρανία και τις δραστηριότητές τους.

»Η Αυτοδιοίκηση έχει εξασφαλίσει και το προσωπικό καθαριότητας που θα βρίσκεται στα σχολεία και θα τα καθαρίζει και κατά τη διάρκεια των ωρών διδασκαλίας. Η ΚΕΔΕ και οι Δήμοι φροντίσαμε η υγειονομική κρίση να μη μετατραπεί σε κοινωνική κρίση και τα καταφέραμε. Καλή αρχή»

Ο κ. Καραΐσκος από την πλευρά του σημείωσε:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ΚΕΔΕ και τον πρόεδρο, που με τις πρωτοβουλίες τους βοήθησαν να μη μετατραπεί η υγειονομική κρίση σε κοινωνική, όπως τόνισε και ο κ. Παπαστεργίου. Τα παιδιά μας επιστρέφουν στα θρανία τους με ασφάλεια, υγιεινή και καθαριότητα χάρη στις προσπάθειες όλων μας».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet