ΚΕΔΕ: Ζητεί ενημέρωση για τις αποφάσεις δήμων για τη μεταφορά αποθεματικών
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

ΚΕΔΕ: Ζητεί ενημέρωση για τις αποφάσεις δήμων για τη μεταφορά αποθεματικών

Την άμεση αποστολή των αποφάσεων των Δημοτικών Συμβουλίων όλων των δήμων της χώρας σχετικά με τη μεταφορά των αποθεματικών τους στην Τράπεζα της Ελλάδος ζητεί με επιστολή του ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης.

Ειδικότερα, επισημαίνει ότι η γνωστοποίηση των αποφάσεων που έχουν ληφθεί θα συμβάλλουν στην προσπάθεια του καλύτερου συντονισμού των επόμενων ενεργειών της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος.

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της επιστολής προς τους δημάρχους όλης της χώρας:

Όπως γνωρίζετε, με σχετικό έγγραφο του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, επανήλθε στο προσκήνιο η απαίτηση της κυβέρνησης να μεταφέρουμε τα αποθεματικά των Δήμων μας στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Γνωρίζετε, επίσης, ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ με απόφασή του επικαιροποίησε την προηγούμενη σχετική απόφαση Συνεδρίου μας, αρνούμενο την υποχρεωτική μεταφορά των όποιων αποθεματικών μας.

Ήδη αρκετοί συνάδελφοι αποστέλλουν στην ΚΕΔΕ τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων με τις οποίες ομόφωνα, μέχρι στιγμής, αποδέχονται την πρότασή μας.

Προκειμένου να γνωρίσουμε τις απόψεις όλων σας, έτσι ώστε να συντονίσουμε τις ενέργειές μας στη συνέχεια, θα ήταν πολύ χρήσιμο να μας αποστείλετε όλοι τις σχετικές αποφάσεις των Δημοτικών σας Συμβουλίων το συντομότερο δυνατό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet