Με τον νέο πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Με τον νέο πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων συναντήθηκε ο Γ. Πατούλης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κεφαλλονιάς και νέο πρόεδρο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Ιονίων Νήσων Αλέξανδρο Παρίση είχε ο δήμαρχος Αμαρουσίου, υποψήφιος πρόεδρος για την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) με το «Κίνημα Ανατροπής στην Αυτοδιοίκηση» Γιώργος Πατούλης την Τετάρτη 15 Οκτωβρίου στο δημαρχείο Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του δημάρχου Δράμας Χριστόδουλου Μαμσάκου και του πρώην δημάρχου Κηφισιάς Νίκου Χιωτάκη.

Όπως μας ενημερώνει η ανακοίνωση: Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα φλέγοντα ζητήματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, μετά τις εγκάρδιες ευχές του κ. Γ. Πατούλη στον νεοεκλεγέντα πρόεδρο της ΠΕΔ Ιονίων Νήσων, με εστίαση στον τρόπο με τον οποίο θα ακούγεται η «φωνή» των μικρών δήμων στα κέντρα λήψης των αποφάσεων. Κυρίως όμως, πώς θα δοθεί στους μικρούς δήμους η δυνατότητα εκπόνησης μελετών και εκτέλεσης έργων, καθώς είναι γεγονός ότι τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε ανάλογη στήριξη στους μικρούς δήμους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης υπογράμμισε ότι «η στήριξη του κ. Παρίση στο Αυτοδιοικητικό Κίνημα σχετίζεται ακριβώς με το πρόγραμμα του Κινήματος, που προβλέπει ότι όλοι οι δήμοι θα είναι ισότιμοι και πολλά θέματα που τους αφορούν θα αντιμετωπίζονται μέσα από το Ανώτατο Αυτοδιοικητικό Όργανο της χώρας μας, για να μπορέσουν να παρέχουν έργα υποδομής και ανάπτυξης στην περιοχή τους που θα βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet