«Μπαράζ» εμφανίσεων του πολιτευτή της Ν.Δ. Σωτ. Ησαΐα στον Βόρειο Τομέα Αττικής
Αυτοδιοίκηση

«Μπαράζ» εμφανίσεων του πολιτευτή της Ν.Δ. Σωτ. Ησαΐα στον Βόρειο Τομέα Αττικής

Σε σειρά εκδηλώσεων, τόσο των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, όσο και φορέων του Βορείου Τομέα Αττικής βρέθηκε το τελευταίο διάστημα ο πολιτευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Σωτήρης Ησαΐας.

Ειδικότερα, ο κ. Ησαΐας παρέστη στην παραδοσιακή κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας των ΔΗΜ. Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, του Δήμου Πεντέλης, καθώς και ΔΗΜ. Τ.Ο. Κηφισιάς, στο αντίστοιχο Πολιτιστικό Κέντρου του συγκεκριμένου Δήμου. Και στις δύο αυτές εκδηλώσεις ο πολιτευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις συνέπειες της κύρωσης από το ελληνικό Κοινοβούλιο της «κατάπτυσης» – όπως τη χαρακτήρισε – Συμφωνίας των Πρεσπών, οι οποίες, όπως σημείωσε, «αποτυπώνονται ήδη στον προφορικό λόγο του πρωθυπουργού της γείτονος χώρας, Ζόραν Ζάεφ».

Επίσης, ο κ. Σωτ. Ησαΐας παραβρέθηκε στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του Συλλόγου Κρητών «Ο Ψηλορείτης», στο Πολιτιστικό Κέντρου του Δήμου Παπάγου – Χολαργού, όπου και συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου, Κώστα Καπετανάκη, για τη συμμετοχή και άριστη οργάνωση. Ο πολιτευτής της Ν.Δ. αναφέρθηκε στη συμπάθεια και αδυναμία του στην Κρήτη, λόγω της καταγωγής του από τη γειτονική Κάσο, η οποία μοιράζεται με την κρητική γη κοινές παραδοσιακές αξίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet