ΟΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19/6
Αυτοδιοίκηση

ΟΤΑ: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 19/6

Το Συνδικάτο Εργαζομένων Α΄ και Β΄ Βαθμού Αυτοδιοίκησης Περιφέρειας Αττικής καλεί όλους τους εργαζόμενους στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης Αττικής να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για το Ασφαλιστικό, την Πέμπτη 19 Ιουνίου, στις 18:00, στα Προπύλαια, όπως φαίνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση.

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καλεί όλους τους εργαζόμενους του κλάδου σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο για το Ασφαλιστικό, που διοργανώνεται με πρωτοβουλία των συνταξιουχικών οργανώσεων, την Πέμπτη 19 Ιούνη 6 μ.μ. στα Προπύλαια.

Η νέα επίθεση κατά της Κοινωνικής Ασφάλισης, που ετοιμάζεται από το μεγάλο κεφάλαιο και τους πολιτικούς του υπηρέτες, μας αφορά όλους.

Κανένας δεν πρόκειται να μείνει ανέγγιχτος από το επερχόμενο νέο πετσόκομμα των συντάξεων, κύριων και επικουρικών, την αύξηση των ορίων ηλικίας, τις παραπέρα περικοπές των παροχών στην υγεία, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και των επιδομάτων που έχουν απομείνει για τους άνεργους, τα ΑμΕΑ, τη στέγη – κατοικία.

Ήδη μειώνονται από τον Ιούλη οι επικουρικές συντάξεις, μέχρι να καταργηθούν πλήρως, ενώ από τον Γενάρη θα χτυπηθούν ξανά οι κύριες.

Στόχος τους είναι να απαλλαγούν από το δήθεν κόστος της κοινωνικής ασφάλισης, από την όποια υποχρέωση έχουν απέναντι στους μοναδικούς παραγωγούς του πλούτου, τους εργαζόμενους και τους απόμαχους της δουλειάς.

Μας θέλουν τελείως απροστάτευτους, φτηνούς και εκμεταλλεύσιμους, να μας χρησιμοποιούν όπως και όποτε θέλουν προς όφελος της κερδοφορίας τους. Αυτή είναι η «ανάπτυξή» τους, δε χωράει τις δικές μας ανάγκες, ούτε τα στοιχειώδη δικαιώματά μας.

Ταυτόχρονα ανοίγουν πάνω στις δικές μας πλάτες νέους δρόμους κερδοφορίας για το μεγάλο κεφάλαιο, μέσα από την ιδιωτική και επαγγελματική ασφάλιση, κατεύθυνση αποφασισμένη και σχεδιασμένη εδώ και χρόνια στα πλαίσια της Ε.Ε.

Συνάδελφοι: Έχουμε αρκετή πείρα. Μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και να οργανώσουμε την πάλη μας για την προστασία της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων. Να μην επιτρέψουμε στην κυβέρνηση να διαλύσει την κοινωνική ασφάλιση που καταχτήθηκε με τους αγώνες και το αίμα της τάξης μας. Το χρωστάμε στον εαυτό μας, στις προηγούμενες και στις επόμενες γενιές. Να βγούμε στην αντεπίθεση, με μοναδικό κριτήριο την ικανοποίηση των δικών μας αναγκών και να διεκδικήσουμε ενιαίο, υποχρεωτικό, καθολικό, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Κοινωνικής Ασφάλισης.

19 ΙΟΥΝΗ ΣΤΙΣ 6μ.μ. – ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΑ ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet