Ο «Πορφυρός Λύκος» του Πέτρου Κασιμάτη στη Δροσιά
Βιβλίο-Εικαστικά

Ο «Πορφυρός Λύκος» του Πέτρου Κασιμάτη στη Δροσιά

Ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Δροσιάς του Δήμου Διονύσου, Χρήστος Ποτίδης, σε συνεργασία με τον Εκδοτικό Οργανισμό Λιβάνη και με τον συγγραφέα Πέτρο Κασιμάτη, οργανώνουν παρουσίαση του βιβλίου του τελευταίου, «Πορφυρός Λύκος», στο Πολιτιστικό Κέντρο Δροσιάς (Γρ. Λαμπράκη 19), την Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020, στις 19.00.

Το βιβλίο «Πορφυρός Λύκος» αναφέρεται στην πιο συγκλονιστική  υπόθεση κατασκοπείας του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου και οι αποκαλύψεις εδώ είναι πρωτόγνωρες και συγκλονίζουν. Οι πληροφορίες-φωτιά αφορούν τον Ναζί κατάσκοπο του Χίτλερ Χανς Ρίγκλερ που έδρασε στην Ελλάδα υποδυόμενος τον Βρετανό κινηματογραφιστή!

Σασπένς, δράση, δολοφονίες, σεξ, μυστικές κρυψώνες, ορμητήρια συσκέψεων, προμήθεια δηλητηρίων για δολοφονίες, υπέροχα κορίτσια στην Ελλάδα του πολέμου, βρώμικο παρασκήνιο, τορπιλισμός του «ΕΛΛΗ» (ποιοι μετείχαν, πώς έδρασαν οι Ιταλοί, γνώριζαν η όχι οι Γερμανοί), καθώς και μια σειρά συναρπαστικών λεπτομερειών, μετατρέπουν το αληθινό αυτό μυθιστόρημα σε best seller του χειμώνα.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Πάνος Σόμπολος, πρώην πρόεδρος ΕΣΗΕΑ, ο Δημήτρης Σταθακόπουλος, Δρ. Κοινωνιολογίας Παντείου και η Κατερίνα Ξυδάκη, δημοσιογράφος.          

Αποσπάσματα του βιβλίου θα διαβάσει η ηθοποιός Τζένη Σακοράφα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει η Κέλλυ Σταμούλη, δικηγόρος.  

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet