Ρ. Δούρου: Όλες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Τ.Α. είναι σε βάρος της δημοκρατίας
Κοινωνία

Ρ. Δούρου: Όλες οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης στην Τ.Α. είναι σε βάρος της δημοκρατίας

Διήμερη επίσκεψη στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών πραγματοποιεί από την Πέμπτη 15 Ιουλίου η Ρένα Δούρου, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, υπεύθυνη Κλιματικής Κρίσης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και επικεφαλής της περιφερειακή παράταξης Δύναμη Ζωής, τέως περιφερειάρχης Αττικής.

«Η Περιφέρεια και οι άνθρωποί της είναι, για τη νεοδεξιά κυβέρνηση Μητσοτάκη οι φτωχοί συγγενείς ενός συγκεντρωτικού, αθηνοκεντρικού κράτους ημετέρων και οι Σέρρες είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση», παρατηρεί, ερωτηθείσα σχετικά, η κ. Δούρου, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση στην οποία είναι την Πέμπτη 15 Ιουλίου (στις 21:00) η κεντρική ομιλήτρια στο Δημοτικό Θεατράκι Σερρών, με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση στη Νέα Εποχή Συνθέσεις-Συγκλίσεις-Συνεργασίες».

«Δεν είναι τυχαίο ότι όλες οι παρεμβάσεις της σημερινής κυβέρνησης στην Τοπική Αυτοδιοίκηση γίνονται σε βάρος της δημοκρατίας, της αποκέντρωσης, της συμμετοχής των πολιτών στα τοπικά πράγματα. Είναι παρεμβάσεις οπισθοδρόμησης σε βάρος μιας ανεξάρτητης, διεκδικητικής Τοπικής Αυτοδιοίκησης στο πλευρό των πολιτών που δοκιμάζονται από την οικονομική και υγειονομική κρίση», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η κ. Δούρου πραγματοποίησε συναντήσεις με τοπικούς φορείς, σωματεία εργαζομένων και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, συνοδευόμενη από αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σερρών, αποτελούμενη από τον συντονιστή, Μιχ. Καρτερό, τον αναπληρωτή συντονιστή, Γ. Στεργίου, τα μέλη Θ. Χαραλαμπίδου, Ι. Σαββίδου, Μ. Χαρίτου, Κ. Καρπουχτσή, Δ. Αγγελακόπουλο, Κ. Λαζαρίδη.

Στην επίσκεψη μετείχε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σερρών, Λ. Αβραμάκης, καθώς και η πρώην βουλευτής Αφρ. Σταμπουλή.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet