Προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων για τους παιδικούς σταθμούς
Αυτοδιοίκηση

Προσωρινά αποτελέσματα δικαιούχων για τους παιδικούς σταθμούς

Οι πίνακες με τα προσωρινά αποτελέσματα των δικαιούχων (ονόματα μητέρας και παιδιού) που πληρούν τις προϋποθέσεις για να ενταχθούν στους παιδικούς σταθμούς για την περίοδο 2015-2016 (Δράση “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής”) ανακοινώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 7 Σεπτεμβρίου 2015 από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Σύμφωνα με πληροφορίες περίπου 40.000 παιδιά θα μείνουν εκτός παιδικών σταθμών για την περίοδο 2015-2016, ενώ «βροχή» πέφτουν οι ενστάσεις επί της διαδικασίας επιλογής από γονείς που κόπηκαν.

Σημειώνεται, ότι από το απόγευμα της Δευτέρας 7-9-2015 ξεκίνησε και η διαδικασία ενστάσεων, η οποία αφορά μητέρες που έμειναν εκτός προγράμματος και εφόσον κρίνουν ότι αδικήθηκαν μπορούν να υποβάλουν ενστάσεις, στέλνοντας τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Από τις ενστάσεις που θα υποβληθούν, θα ληφθούν υπόψη μόνον αυτές που έχουν παραληφθεί και πρωτοκολληθεί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 10 Σεπτεμβρίου 2015. Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες.

Δείτε τους Πίνακες προσωρινών αποτελεσμάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet