Προϊόντα σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ διένειμε ο Δήμος Γαλατσίου
Print Friendly, PDF & Email
Αυτοδιοίκηση

Προϊόντα σε δικαιούχους ΚΕΑ – ΤΕΒΑ διένειμε ο Δήμος Γαλατσίου

Ο Δήμος Γαλατσίου ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης 40 της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, που συμμετέχει στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Επισιτιστικής & Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)», πραγματοποίησε δωρεάν διανομή τροφίμων για τους δικαιούχους του νέου προγράμματος ΚΕΑ, την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 και την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 στο Κλειστό Ολυμπιακό Γυμναστήριο Γαλατσίου «ΠΑΛΑΙ» (επί της Λεωφ. Βεϊκου –απέναντι από το Άλσος Βεΐκου).

Όπως είναι γνωστό, από 01/06/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Η διανομή αφορούσε 517 δικαιούχες οικογένειες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Γαλατσίου, η διανομή ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συνεργασία της Περιφερειακής Ενότητας Κεντρικού Τομέα, Περιφέρειας Αττικής, υπαλλήλων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας της Δ/νσης Κοινωνικής Πολιτικής και Υγείας και της ομάδας εθελοντών του Δήμου, οι οποίοι πάντοτε με μεγάλη προθυμία υποστηρίζουν το έργο του Δήμου.

Η διαδικασία διανομής διεξήχθη, σύμφωνα με τον Δήμο, ομαλά, καθώς: α) Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι έλαβαν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που είχαν δηλώσει κατά την αίτησή τους. β) Αναρτήθηκαν σε εμφανή σημεία ανακοινώσεις για τη διανομή (ΚΕΠ, Δημόσιες Υπηρεσίες, χώρο διανομής κ.λπ.). γ) Αναρτήθηκε ανακοίνωση στο site και facebook του Δήμου Γαλατσίου.

Πλέον η ταυτοποίηση των ωφελουμένων ΚΕΑ – ΤΕΒΑ του Δήμου Γαλατσίου γίνεται με λογισμικό, το οποίο δημιουργήθηκε ειδικά για την περίσταση, προκειμένου αφενός να αποφευχθούν οι διπλοεγγραφές και αφετέρου να καταστεί ταχύτερη η διαδικασία διανομής των προϊόντων στους δημότες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet