Συνάντηση προέδρων ΚΕΔΕ – Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών
Αυτοδιοίκηση

Συνάντηση προέδρων ΚΕΔΕ – Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών

Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, Γιώργος Πατούλης, συναντήθηκε σήμερα, Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου, στα γραφεία της Ένωσης, με τον πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικών (ΠΟΜΕΝΣ), Δ. Ρώτα.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα μισθολογικής φύσεως των στρατιωτικών, αλλά και βασικά αιτήματα της Ομοσπονδίας με στόχο τη δικαιότερη αντιμετώπιση των στρατιωτικών, όπως είναι το αίτημά τους για δωρεάν μετακίνηση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης εξέφρασε τη στήριξη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στις Ένοπλες Δυνάμεις και επισήμανε τη σημασία ενίσχυσης της συνεργασίας τους, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος τόνισε τα εξής:

«Τιμούμε και στηρίζουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας. Κατά τη σημερινή μας συνάντηση με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, ενημερώθηκα για όλα τα θέματα που αντιμετωπίζουν, καθώς και για το δίκαιο αίτημά τους να μετακινούνται δωρεάν με τα Μέσα Μαζικής Μεταφορά, όπως ισχύει για όλα τα υπόλοιπα Σώματα Ασφαλείας. Η προσφορά των μελών των Ενόπλων Δυνάμεων στις τοπικές κοινωνίες είναι σημαντική και ουσιαστική. Οι Δήμοι θα είναι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια τους, με στόχο το κοινό καλό.

»Με την ευκαιρία της συνάντησής μας θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς την Ομοσπονδία για την ενεργό συμπαράσταση και στήριξη της στην πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να συγκεντρώσει χρήματα για τη μικρή Νεφέλη που δίνει μάχη για τη ζωή της. Με συνοδοιπόρους τις τοπικές κοινωνίες, Αυτοδιοίκηση και επιστημονικός κόσμος θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό των πολιτών».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet