Επετειακή εκδήλωση Δικτύου SDG 17 Greece και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την Ελληνική Επανάσταση στις 24/3
Σύνδεσμοι-Φορείς

Επετειακή εκδήλωση Δικτύου SDG 17 Greece και του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης για την Ελληνική Επανάσταση στις 24/3

Τιμώντας την Εθνική Επέτειο των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση, το Δίκτυο SDG 17 Greece για την προώθηση των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και ο Δήμος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, ως τιμώμενος Δήμος του Δικτύου για το 2021, σε ειδική επετειακή εκδήλωση θα «φωτίσουν» από κοινού τα στοιχεία εκείνα που ως Έθνος μας πήγαν μπροστά, με τα οποία μπορούμε να κατακτήσουμε νέους στόχους στον δρόμο προς τον τρίτο αιώνα του σύγχρονου ελληνικού κράτους, όπως ενημερώνει το Δίκτυο.


Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η πρόεδρος του Δικτύου SDG 17 Greece, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη και ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, σας προσκαλούν την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021 στις 5μ.μ. στη συμβολική φωταγώγηση του δημαρχιακού μεγάρου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης (Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 18, Βούλα) στα χρώματα της γαλανόλευκης.

Παράλληλα, θα διεξαχθεί εκδήλωση μέσω livestreaming κατά τη διάρκεια της οποίας δήμαρχοι και εκπρόσωποι των μελών του Δικτύου θα μεταφέρουν το δικό τους μήνυμα για την Εθνική μας Επέτειο, καταλήγει το Δίκτυο.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet