«Καλαντίσματα και παραδοσιακοί χοροί» στα Μελίσσια
Print Friendly, PDF & Email
Μουσική-Χορός

«Καλαντίσματα και παραδοσιακοί χοροί» στα Μελίσσια

Ο Διαδημοτικός Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (21 ΟΤΑ) και ο Δήμος Πεντέλης  διοργανώνουν την εκδήλωση «Καλαντίσματα και Παραδοσιακοί Χοροί».

Το εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων γεμίζει από ένα μοναδικό μουσικοχορευτικό ταξίδι στα συγκινητικά έθιμα και τις παραδόσεις του λαού μας.

Οι σύλλογοι και οι χορευτικές ομάδες των Δήμων Κηφισιάς (Χορευτική Ομάδα του ΝΠΔΔ «Δημ. Βικέλας»), Μαρκόπουλου (Χορευτικός Λαογραφικός Όμιλος Μαρκόπουλου Μυρρινούς), Παλλήνης (Σύλλογος Κρητών Ανθούσας, Γέρακα, Παλλήνης «Η Μεγαλόνησος») και φυσικά του Δήμου Πεντέλης  (Καλλιτεχνικό Εργαστήρι Μελισσίων και Σύλλογος Άγιος Γεώργιος Γκιούλμπαξε) που φιλοξενεί και την εκδήλωση, θα παρουσιάσουν μία χριστουγεννιάτικη μουσική διαδρομή των εθίμων και των παραδοσιακών χορών της χώρας μας.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 17:00 στην πλατεία Αγίου Γεωργίου Μελισσίων (17ης Νοεμβρίου & Αγίου Γεωργίου).

Η εκδήλωση «Καλαντίσματα και Παραδοσιακοί Χοροί» εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος των Διαδημοτικών Πολιτιστικών Συναντήσεων «Εν Άστει», που διοργανώνει ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων σε συνεργασία με τους Δήμους – μέλη του.

Στόχος του προγράμματος είναι η ανάδειξη και η προβολή των πολιτιστικών δραστηριοτήτων των Δήμων και η διοργάνωση ποιοτικών ψυχαγωγικών εκδηλώσεων με κοινωνικό προσανατολισμό και ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών.

«Καλαντίσματα και παραδοσιακοί χοροί» στον Δήμο Πεντέλης / αφίσα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet