Ομάδα εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου του Πρ. Ηλία Νέας Πεντέλης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ομάδα εθελοντών και εργαζομένων του ΣΠΑΠ συμμετείχε στον καθαρισμό του λόφου του Πρ. Ηλία Νέας Πεντέλης

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), με την πολυπληθέστερη ομάδα εθελοντών και με επικεφαλής τον πρόεδρο του ΣΠΑΠ, πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και αντιπρόεδρο του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ, Βλάσση Σιώμο και ειδικό μηχανολογικό εξοπλισμό σε συνεργασία με τον Δήμο Πεντέλης και κατοίκους της περιοχής πέριξ του Λόφου του Προφήτη Ηλία συνέδραμε στον καθαρισμό του λόφου του Προφήτη Ηλία Νέας Πεντέλης, όπως ενημερώνει τα γραφείο Τύπου του Συνδέσμου.

Στην εθελοντική αυτή δράση συμμετείχαν η δήμαρχος Πεντέλης, Δήμητρα Κεχαγιά, οι αντιδήμαρχοι Πεντέλης Άντα Μπούσουλα, Άρτεμης Αργύρη και Άγγελος Παλαιοδήμος, ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Κρανιώτης, οι τοπικοί σύμβουλοι Μανώλης Μιχελακάκης, Σωτήρης Φλύντρας και Μαρία Κοσμερίδου, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, εθελοντές, εργαζόμενοι του Δήμου Πεντέλης και κάτοικοι της περιοχής.

Ο κ. Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Κάθε χρόνο, ο Σύνδεσμός μας υλοποιεί σειρά δράσεων καθαρισμών και αποψιλώσεων με σκοπό τον καθαρισμό συγκεκριμένων περιοχών σε όλους τους Δήμους-μέλη. Έτσι και φέτος συνεχίζουμε τις δράσεις αυτές, συμμετέχοντας ενεργά με εθελοντές, εργαζομένους, αλλά και μηχανολογικό εξοπλισμό, προκειμένου να συνδράμουμε -με τον καλύτερο δυνατό τρόπο- τους Δήμους-μέλη μας, όποτε μας ζητηθεί, σε οποιαδήποτε δράση τους.

»Σήμερα συμμετείχαμε με εθελοντές και μηχανολογικό εξοπλισμό στον καθαρισμό του Προφήτη Ηλία Νέας Πεντέλης, συνδράμοντας τον Δήμο Πεντέλης.

»Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε τις καλύτερες -κατά το δυνατόν- συνθήκες ασφάλειας στις αστικές και περιαστικές περιοχές των Δήμων-μελών μας. Για τον σκοπό αυτόν, επιστρατεύουμε κάθε διαθέσιμο μηχάνημα, μέσο και εξοπλισμό, που διαθέτουμε.

»Ο Σύνδεσμος καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους διοργανώνει, αλλά και συμμετέχει σε διάφορες περιβαλλοντικές δράσεις όπως η κάθε εποχή του χρόνου επιβάλλει. Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στις προληπτικές δράσεις, με καθαρισμούς και κοπές χόρτων, συντηρήσεις δασικών δρόμων κ.λπ., δράσεις οι οποίες είναι πολύ σημαντικές για την αποφυγή δυσάρεστων γεγονότων και κυρίως για την προστασία του περιβάλλοντος.

»Θα συνεχίσουμε και τους επόμενους μήνες να πραγματοποιούμε σειρά με ανάλογες δράσεις στους Δήμους-μέλη μας, με σκοπό να συμβάλλουμε με αυτόν τον τρόπο στην καλύτερη προστασία του περιβάλλοντος των Δήμων-μελών του ΣΠΑΠ.

»Τέλος, να ευχαριστήσω από καρδιάς πολίτες, αιρετούς, εθελοντές και εργαζομένους του ΣΠΑΠ και του Δήμου Πεντέλης για τη συμμετοχή τους στην συγκεκριμένη δράση».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet