Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» συμμετέχει στη σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Αττικής στις 7/4 στο θεατράκι στη Γκράβα
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» συμμετέχει στη σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Αττικής στις 7/4 στο θεατράκι στη Γκράβα

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης» ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των συλλόγων Π.Ε. Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης» και του Α’ Συλλόγου Αθηνών Π.Ε. και συμμετέχει στη σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ Αττικής, την Τετάρτη 7 Απριλίου, στις 18:30, στο θεατράκι στη Γκράβα, για την οργάνωση της κοινής δράσης των σωματείων για το επόμενο διάστημα (τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας), όπως ενημερώνει το Δ.Σ. του Συλλόγου.

Ειδικότερα, ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» σημειώνει τα εξής στη σχετική ανακοίνωση:

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και το υπουργείο Παιδείας συνεχίζουν με την εγκληματική πολιτική τους να παίζουν με την υγεία εκπαιδευτικών και γονέων, με την ψυχική υγεία και τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών.

Ενώ δεν πήραν κανένα μέτρο για την ασφαλή λειτουργία των σχολείων από την αρχή της χρονιάς, με αποτέλεσμα να κλείσουν όλα τα σχολεία στις αρχές Νοεμβρίου και αρκετά από αυτά να παραμένουν κλειστά για πέντε συνεχόμενους μήνες, ενώ δεν ικανοποίησαν το αίτημα για αραίωση των μαθητών ανά τάξη, για επαναλαμβανόμενα τεστ στους μαθητές, ώστε να παρακολουθείται με οργανωμένο τρόπο η διάδοση του ιού, συνεχίζουν να προκαλούν!

Στηρίζουμε τις κινητοποιήσεις των υγειονομικών με συμμετοχή στην κινητοποίηση στο Νοσοκομείο «ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ», συμμετέχουμε στη σύσκεψη ΣΕΠΕ και ΕΛΜΕ στη Γκράβα την Τετάρτη 7/4, συμμετέχουμε μαζικά στη  μουσική διαμαρτυρία, στις 17/4 στη Νέα Ιωνία και στην απεργιακή συγκέντρωση για τον εορτασμό της Εργατικής Πρωτομαγιάς!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet