Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ερυθραίας
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ο ΣΠΑΠ συμμετέχει στον εθελοντικό καθαρισμό του Οικολογικού Πάρκου Νέας Ερυθραίας

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ),στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής και κοινωνικής του ευθύνης αλλά και της ευαισθητοποίησης του, συνεχίζει δυναμικά να συνδράμει τις δράσεις εθελοντικών καθαρισμών, βοηθώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στον καθαρισμό των πάρκων, έτσι ώστε να έχουν τη μορφή που τους αρμόζει και να παραδίδονται καθαρά, επισκέψιμα αλλά κυρίως ασφαλή στους πολίτες.

Έτσι, ο ΣΠΑΠ συμμετέχει στη δράση εθελοντικού καθαρισμού που διοργανώνει το Συμβούλιο Κοινότητας Νέας Ερυθραίας.

Η δράση Όλοι Μαζί Βοηθούμε για «Καθαρά Δάση» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 στις 10π.μ. στο Οικολογικό Πάρκο Νέας Ερυθραίας, ενώ ως σημείο συνάντησης ορίζεται η οδός Γυμναστηρίου.

Στη δράση συμμετέχουν η Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών – Διασωστών, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Νέας Ερυθραίας, ο Όμιλος Φίλων του Δάσους και τα Σχολεία Νέας Ερυθραίας, αλλά και πολίτες-εθελοντές που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

«Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτόν τον καθαρισμό ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία και την προσπάθεια για να ξαναγίνουν τα πάρκα μας καθαρά, ασφαλή και επισκέψιμα», σημειώνει ο Σύνδεσμος.

Σημείο συνάντησης: Οδός Γυμναστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet