Στις 23 Ιανουαρίου η 1η φετινή δράση αναδάσωσης στην περιοχή του Κοκκιναρά από τον ΣΠΑΠ
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Στις 23 Ιανουαρίου η 1η φετινή δράση αναδάσωσης στην περιοχή του Κοκκιναρά από τον ΣΠΑΠ

Την 1η φετινή δράση αναδάσωσης διοργανώνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου, στις 10:00, στην περιοχή του Κοκκιναρά ο Σύνδεσμος για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον» και τον Δήμο Κηφισιάς.

Το σημείο συνάντησης είναι το τέρμα της οδού Ξενίας, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι πολίτες μπορούν να καλούν στον τηλεφωνικό αριθμό 210 8033622.

Όλοι όσοι παρευρεθούν στη δράση αναδάσωσης θα έχουν την ευκαιρία να φυτέψουν σπόρους, αλλά και δενδρύλλια, όπου αργότερα κατά τους καλοκαιρινούς μήνες θα έχουν τη δυνατότητα να τα ποτίσουν και να τα φροντίσουν.

Ο ΣΠΑΠ αναφέρει σχετικά: «Με τη δράση αυτή δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση πολιτών και κυρίως παιδιών σε θέματα περιβαλλοντολογικής προστασίας, δασοπροστασίας, καθώς και εθελοντισμού. Παράλληλα, οι μικροί μας φίλοι εκπαιδεύονται στη διαδικασία της φύτευσης και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος. Όλοι μαζί δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, συμμετέχοντας και σε αυτή την αναδάσωση, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2022
Powered by Wisenet