Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Print Friendly, PDF & Email
Σύνδεσμοι-Φορείς

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα, η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, μαζί με τα παιδιά της Χορωδίας του Ομίλου, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου καλωσορίζοντας το 2020 με ευχές, μουσική και τραγούδι, αλλά και προαναγγέλλοντας τα σχέδια του Ομίλου για τη νέα χρονιά. Κοντά τους βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης, που έδωσε τις ευχές του για τη νέα χρονιά στα παιδιά, στους γονείς αλλά και στους φίλους του Ομίλου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στα νέα γραφεία του Ομίλου, παιδιά, μέλη της Παιδικής Χορωδίας μαζί με τη μαέστρο τους, Ντέπυ Σακελλαρίου, τους γονείς, άλλα και συγγενικά τους πρόσωπα, μοιράστηκαν την όμορφη αυτή γιορτή, την οποία χαιρέτισε η πρόεδρος του Ομίλου Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη. Στο μήνυμά της μαζί με τις ευχές της, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Η πραγματική ευτυχία και η ανθρώπινη ολοκλήρωση έρχονται μέσα από την προσφορά και την αλληλεγγύη. Το 2020 εύχομαι μαζί με υγεία και πρόοδο, προσωπική και οικογενειακή, να προσφέρει σε όλους μας ευκαιρίες για θετικό προβληματισμό, ευαισθητοποίηση και δράση. Η προτροπή για ενεργή δράση και ανιδιοτελή κοινωνική προσφορά προς όλους τους συμπολίτες μας αποτελεί σταθερή προτεραιότητα του Ομίλου μας, με στόχο μέσα από την προσωπική συμβολή και ευθύνη του καθενός μας να κάνουμε πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη, ισότητα και ευημερία για όλους. Στην προσπάθειά μας αυτή, η παιδεία, ο πολιτισμός, ο ανθρωπισμός, οι επιστήμες, το περιβάλλον αποτελούν βασικούς μας πυλώνες στη διάδοση των αξιών του σεβασμού της ζωής και των ανθρώπινων δικαιωμάτων και η επένδυσή μας σε αυτούς αποτελούν προτεραιότητά μας για τη νέα χρονιά. Ευχαριστώ θερμά τα παιδιά, τους γονείς, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους φίλους, τους υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους συνεργάτες του Ομίλου μας που σταθερά βρίσκονται στο πλευρό μας. Συνεχίζουμε δυναμικά μαζί».

Στη συνέχεια η πρόεδρος του Ομίλου κ. Πατούλη, μαζί με τα παιδιά της Χορωδίας, έσπασε κατά το πατροπαράδοτο έθιμο το ρόδι για το γούρι της χρονιάς.

Μαζί με τις ευχές για καλή, υγιή και δημιουργική χρονιά, έπαθλο στον τυχερό της βασιλόπιτας προσέφερε ο Όμιλος ODC Medical Clinic – Οδύσσεια Κωνστάντουρα.

Στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παραβρέθηκαν, επίσης, ο αντιπρόεδρος του Ομίλου, Μάρκος Μιχελάκης, ο υπεύθυνος Επιστημονικού και Αναπτυξιακού Έργου, Γιώργος Κορμάς, ο υπεύθυνος Δημόσιων και Διεθνών Σχέσεων του Ομίλου, Νίκος Παπαδάκης, η χορηγός Δράσεων και ιδιοκτήτρια του Ομίλου ODC Medical Clinic, Οδύσσεια Κωνστάντουρα, αλλά και ο πλαστικός χειρουργός και αν. γενικός γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και επίτιμο μέλος του Ομίλου, Ανδρέας Φουστάνος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet