Τι συζήτησαν Δ.Σ. ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και Αμαρουσίου με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας
Σύνδεσμοι-Φορείς

Τι συζήτησαν Δ.Σ. ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» και Αμαρουσίου με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 30/3/2021, στις 13:00, συνάντηση των προέδρων των Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπ/κών Π.Ε. (ΣΕΠΕ) «Γ. Σεφέρης», και Αμαρουσίου, κατόπιν αιτήματός τους, με τον διευθυντή Εκπαίδευσης Π.Ε. Β’ Αθήνας, στα γραφεία της δ/νσης, όπως ενημερώνουν τα μέλη του ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης».

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Σύλλογος καλεί όλες και όλους να συμμετάσχουν στη νέα σύσκεψη εκπροσώπων σωματείων-συλλόγων γονέων, την Παρασκευή 2/4, στο ανοικτό θεατράκι «Μελίνα Μερκούρη», στη Λεωφ. Εθνικής Αντιστάσεως, στην Καλογρέζα, στις 6:30μ.μ., για συνέχιση των αγωνιστικών δράσεων.

Στη συνέχεια της σχετικής ανακοίνωσης, οι εκπαιδευτικοί σημειώνουν τα εξής, για την προαναφερθείσα συνάντηση με τον διευθυντή:

Από την πλευρά μας θέσαμε ερωτήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία του ΠΥΣΠΕ, τον εσωτερικό κανονισμό και την ένταξη σχολείων στα πρότυπα-πειραματικά, την ανακοίνωση των κενών, τον αντισεισμικό έλεγχο των σχολείων, την εύρεση νέων χώρων για τη λειτουργία της δίχρονης προσχολικής αγωγής, τη στέγαση του Διαπολιτισμικού Σχολείου Αλσούπολης.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet