Τρόφιμα και σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του ΣΠΑΠ για τα 30 χρόνια λειτουργίας του
Κοινωνία

Τρόφιμα και σχολικά είδη συγκεντρώθηκαν στην εκδήλωση του ΣΠΑΠ για τα 30 χρόνια λειτουργίας του

Με πολλή μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 η εκδήλωση – δράση αλληλεγγύης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και υπό την αιγίδα του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού στο χώρο πλησίον 4ου Δημοτικού Σχολείου Παλλήνης, στις Εργατικές Κατοικίες στην Παλλήνη.

Η εκδήλωση αυτή πραγματοποιήθηκε με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του ΣΠΑΠ και ήταν αφιερωμένη στους πυρόπληκτους από την πρόσφατη πυρκαγιά της Πεντέλης, των περιοχών Ανθούσας, Γέρακα και Παλλήνης.

Το «παρών» έδωσαν ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο δήμαρχος Παλλήνης Αθανάσιος Ζούτσος, ο πρόεδρος του ΣΠΑΠ, αντιδήμαρχος Πεντέλης, αντιπρόεδρος της Επιτροπής Πολιτικής Προστασίας και του Εποπτικού Συμβουλίου της ΚΕΔΕ Βλάσσης Σιώμος, ο αντιδήμαρχος και αναπληρωτής δημάρχου Αμαρουσίου και αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Στέφανος Τσιπουράκης, ο αντιδήμαρχος Κηφισιάς και πρώην πρόεδρος του ΣΠΑΠ Μανώλης Κουρμαδιάς, η αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Παναγιώτα Σοκορέλη, οι αντιδήμαρχοι Παλλήνης και μέλη του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Φώτης Αβαρκιώτης και Βασίλης Δημητριάδης, οι αντιδήμαρχοι Παλλήνης Γιώργος Μουρτζιάπης, Δημήτρης Καρράς, Γιώργος Μερτζάνος, Δημήτρης Μπαξεβάνης, Παναγιώτης Σωτηρόπουλος και Βασιλική Μελισσά – Κόλλια, ο δημοτικός σύμβουλος Σπάτων και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Πέτρος Πουλάκης, ο δημοτικός σύμβουλος Παλλήνης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Τριαντάφυλλος Κουτσικούρης, ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και μέλος του Δ.Σ. του ΣΠΑΠ Παναγιώτης Ιωάννου, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος, Κώστας Μωραίτης και Θέκλα Μαντέλη, οι δημοτικοί σύμβουλοι Παλλήνης Καλλιόπη Ζινέλη και Ασπασία Τσιτζικάκη, ο γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Παλλήνης Δημήτρης Καρκούλιας, η τοπική σύμβουλος Πεντέλης Μαρία Κοσμερίδου, ο τοπικός σύμβουλος Παλλήνης Μανώλης Καραγιάννης, η υπεύθυνη της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Κηφισιάς Σπυριδούλα Μωραΐτη και ο πρόεδρος της Ομάδας Διαχείρισης Κρίσεων ΟΔΙΚ και πρόεδρος ΑΧΕΠΑ Κωνσταντίνος Φεζούδης.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν οι διατελέσαντες προέδροι του ΣΠΑΠ Γιώργος Πατούλης, περιφερειάρχης Αττικής και ο Μανώλης Κουρμαδιάς, αντιδήμαρχος Κηφισιάς. Το μουσικό μέρος της βραδιάς κάλυψαν με τις υπέροχες φωνές τους ο Στέλιος Διονυσίου και ο Άγγελος Διονυσίου και συμμετείχε η καταξιωμένη Αγνή Καλουμένου σε ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου. Το «μενού» της μουσικής βραδιάς περιείχε κάποιες από τις τεράστιες επιτυχίες του αξέχαστου και μεγάλου καλλιτέχνη Στράτου Διονυσίου.

Στη δράση αυτή προσφέρθηκαν επίσης εδέσματα με γεύσεις από τη Μικρά Ασία και τα νησιά του Αιγαίου, σε συνεργασία με την COSMOSARTE ΑΜΚΕ, καθώς και κρασί, αναψυκτικά, νερά και γλαστράκια με φυτό ελιά, τα οποία προσέφεραν με χορηγία τους, οι εταιρείες Βίκος, SEMELI ESTATE και το φυτώριο OLEA G. KOSTELENOS / NURSERIES.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να συλλεγούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη για τους πληγέντες της πρόσφατης πυρκαγιάς της Πεντέλης τα οποία αφού καταγραφούν θα παραδοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Παλλήνης για να παραδοθούν στους πληγέντες.

Ο Βλάσσης Σιώμος δήλωσε σχετικά:

«Ο ΣΠΑΠ με αφορμή τα 30 χρόνια λειτουργίας του θέλοντας να συνδράμει τους πληγέντες της πρόσφατης καταστροφικής πυρκαγιάς που ξεκίνησε από την Πεντέλη και έφτασε εως την Παλλήνη, διοργάνωσε αυτή τη δράση αλληλεγγύης σε συνεργασία με τον Δήμο Παλλήνης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Η εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε στην Παλλήνη, με μία συναυλία των εξαιρετικών καλλιτεχνών Άγγελου και Στέλιου Διονυσίου σε ένα αφιέρωμα στον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου με στόχο να συλλεγούν τρόφιμα μακράς διάρκειας και σχολικά είδη τα οποία θα διανεμηθούν στου πληγέντες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος πολιτών, οι οποίοι πρόσφεραν και τοποθέτησαν την προσφορά τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που υπήρχε για τον σκοπό αυτό και στη συνέχεια απόλαυσαν και διασκέδασαν με τους εκπληκτικούς καλλιτέχνες.

Θα ήθελα να ευχαριστώ θερμά τον δήμαρχο Παλλήνης Αθανάσιο Ζούτσο και τους αιρετούς και τους εργαζομένους του Δήμου Παλλήνης για τη βοήθειά τους, τους χορηγούς μας, την εταιρεία Βίκος, την εταιρεία SEMELI ESTATE, και το φυτώριο OLEA G. KOSTELENOS / NURSERIES για την πολύτιμη προσφορά τους καθώς επίσης και τους πολίτες για την συνεισφορά τους».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet