Την Κυριακή 30/8 ποτίζουμε τα δενδρύλλια στο Πεντελικό
Αυτοδιοίκηση

Την Κυριακή 30/8 ποτίζουμε τα δενδρύλλια στο Πεντελικό

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) συνεχίζει την προσπάθεια για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, με το 5ο Εθελοντικό Πότισμα στις αναδασωμένες κατά τον χειμώνα περιοχές του Πεντελικού, την Κυριακή 30 Αυγούστου 2015, στις 9 π.μ., σε συνεργασία με το ραδιοτηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Συνδέσμου, “η συμμετοχή όλων να είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε με την αναδάσωση των περιοχών αυτών.



Δηλώνουμε παρόντες και ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος”.

Αφίσα 5ου ποτίσματοςΟδηγίες πρόσβασης

Σημείο συνάντησης: Άγιος Πέτρος Διονύσου.

Πρόσβαση: Από Παλαιά Πεντέλη με κατεύθυνση προς Νέα Μάκρη, 100 μ. πριν τον Αγ. Πέτρο.
Από Λεωφ. Εκάλης – Νέας Μάκρης, στην καφετέρια «Πανόραμα» με κατεύθυνση προς Πεντέλη.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα:213 2038291 & 292 και το Σαββατοκύριακο στο τηλέφωνο: 2106131461.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet