Παράσταση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής
Αυτοδιοίκηση

Παράσταση διαμαρτυρίας για το ασφαλιστικό από το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Να συμμετάσχουν σε παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στο ασφαλιστικό την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016, στο υπουργείο Εργασίας, καλεί τους εργαζόμενους η διοίκηση του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Πέφτουν σαν κοράκια προκειμένου να ξεκληρίσουν την κοινωνική ασφάλιση. Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας την Παρασκευή 8-1-2016 στις 12:00 στο υπουργείο Εργασίας

Την Παρασκευή 8-1-2016 στις 12:00 το μεσημέρι είμαστε μπροστά στο υπουργείο Εργασίας, στην παράσταση διαμαρτυρίας που οργανώνουν το ΠΑΜΕ, ταξικά σωματεία και Συνδικάτα. Αξιοποιούμε  όλους τους τρόπους προκειμένου να βρεθούμε εκεί (άδειες, ρεπό κ.λπ.), να δώσουμε δυναμική απάντηση στα κοράκια του υπουργείου Εργασίας απέναντι στη νέα λεηλασία των δικαιωμάτων που μας ετοιμάζουν.

Μόνοι τους ομολογούν ότι πρόκειται για έγκλημα. Ένα έγκλημα προμελετημένο. Την ίδια στιγμή που ο αρμόδιος υπουργός έδινε στη δημοσιότητα το νέο έκτρωμα, στη βουλή έφερναν νομοσχέδιο προκειμένου να ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις δηλαδή την κερδοφορία των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώνεται ότι και η σημερινή συγκυβέρνηση εξακολουθεί να πατάει στα χνάρια των προηγούμενων κυβερνήσεων. Υλοποιεί μέχρι κεραίας τις κατευθύνσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αξιοποιεί και ταυτόχρονα νομιμοποιεί το σύνολο της αντεργατικής πολιτικής των προηγούμενων κυβερνήσεων. Έχουν σχέδιο και μέθοδο. Εμείς θα πρέπει να τους αποκαλύψουμε και να τους εμποδίσουμε.

Το νέο έγκλημα της κυβέρνησης είναι διαρκείας, μας αφορά όλους ανεξάρτητα με την ηλικία, αφορά και τα παιδιά μας. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι θα τους αφήσουμε να χαρίσουν στα ιδιωτικά συμφέροντα τις ζωές τις δικές μας και των οικογενειών μας.

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλη κωλυσιεργία. Τώρα ήρθε η ώρα να σηκώσουμε το ανάστημά μας. Να ορθώσουμε τείχος μπροστά στη νέα λεηλασία που μας ετοιμάζουν. Το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα δεν είναι εμπόρευμα για να έχει κόστος. Είναι δικαίωμα για όλο τον λαό.

Καλούμε τα σωματεία και όλους τους εργαζόμενους να πάρουν την υπόθεση στα χέρια τους, να τους βάλουμε εμπόδια στις επιλογές τους. Να μην τους αφήσουμε να διαπράξουν το νέο έγκλημα στη κοινωνική ασφάλιση.

H Διοίκηση του Συνδικάτου

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet