Δήμος Μπροστά+: Τιμήσαμε τους Ήρωες της πατρίδας μας
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Δήμος Μπροστά+: Τιμήσαμε τους Ήρωες της πατρίδας μας

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την 202η επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821, παραβρέθηκαν ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης και στελέχη της παράταξης, τιμώντας την ιστορία και τους ήρωες της πατρίδας μας.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν στη δημοτική ενότητα Λυκόβρυσης, όπου από νωρίς πλήθος κόσμου έδωσε το «παρών». Ο Μάριος Ψυχάλης παρακολούθησε τη δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στη Λυκόβρυση, ενώ, στη συνέχεια, κατέθεσε στεφάνι στη μνήμη των ηρώων στο Ηρώο έξω από το δημαρχείο Λυκόβρυσης. Ακολούθως, παρακολούθησε την μαθητική παρέλαση των σχολείων της πόλης, μέσα σε εορταστικό και χαρούμενο κλίμα.

Παρόντες στις εκδηλώσεις ήταν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Λυκόβρυσης Μαρία Αθανασοπούλου, Λίνα Ανδρινοπούλου, Ιορδάνης Βογιατζόγλου, Γιάννης Καλαμπαλίκης, Ελένη Μανδαμαδιώτου, Κώστας Μπελεχρής, Κώστας Ξανθόπουλους, Σπυριδούλα Σίννη, Αντώνης Χαριτάκης και Πεύκης, Παναγιώτης Αγγελικόπουλος, Κωνσταντίνος Αργίτης, Σοφία Γουναροπούλου, Φανή Γραμμένου, Βασίλης Γρυλλής, Νίκη Δούκα, Χάρης Ζαρωτιάδης, Χαράλαμπος Καρανάσος, Παναγιώτης Μπόλλας, Μαρήλια Νικολαϊδου, Γιώργος Ντούσκας, Γιώργος Στιβαχτής Δημήτρης Τριανταφύλλου, Μαρία Φαραστέλη, Κατερίνα Φασουλά. 

Αμέσως μετά, ο υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μάριος Ψυχάλης δήλωσε:

«Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό. Η επέτειος από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης, μια σπουδαίας και λαμπρής σελίδας, όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για την παγκόσμια Ιστορία, αποτελεί παντοτινό σημείο θάρρους, αυτοθυσίας και αφοσίωσης στα μεγάλα ιδανικά, που δεν είναι άλλα από την Ελευθερία και την Ανεξαρτησία. Αυτά τα ιδανικά, σήμερα είμαστε υποχρεωμένοι να διαφυλάξουμε και να τιμάμε την μνήμη των προγόνων μας, των ηρώων της Επανάστασης, που μας δίδαξαν με το παράδειγμά τους πως τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς θυσίες. Ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας να φανούμε αντάξιοι της παρακαταθήκης τους και να καταφέρουμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο για τις επόμενες γενιές. Χρόνια πολλά σε όλους. Χρόνια πολλά στην Ελλάδα μας!»

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet