Η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή έχει προσκαλέσει δημόσια για διερεύνηση δημοτικών συνεργασιών από τον Ιανουάριο του 2023
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Η παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή έχει προσκαλέσει δημόσια για διερεύνηση δημοτικών συνεργασιών από τον Ιανουάριο του 2023

Για λόγους πολιτικής συνέπειας και διαφάνειας, η μη κομματική, ανεξάρτητη δημοτική παράταξη Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή ενημερώνει ότι η επικεφαλής της, Μαίρη Διακολιού, στις 16/07 παρέλαβε με e-mail πρόσκληση από τον πρώην δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού Εκτός των Τειχών που στηρίζει το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Στην επιστολή αυτή προσκαλούνταν να συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της παράταξής μας σε διάλογο με άλλους πολιτικούς σχηματισμούς και φορείς για ενδεχόμενη εκλογική συνεργασία ενόψει των προσεχών δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου 2023.

Η Μαίρη Διακολιού ανταποκρίθηκε αμέσως στην επιστολή.

Εξήγησε ότι λόγω ανειλημμένης υποχρέωσης στην προεπιλεγμένη ημερομηνία από τον κ. Πολυχρονιάδη (20/7) για την συνάντηση, δεν θα μπορούσε να συμμετάσχει, όμως δήλωσε διατεθειμένη να παρευρεθεί οπουδήποτε, αφότου επιστρέψει.

Υπενθύμισε στον κ. Πολυχρονιάδη πως η ίδια και η παράταξή μας “Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή” έχουν προσκαλέσει από τον Ιανουάριο του 2023 να πραγματοποιηθεί διερεύνηση για συνεργασία προς όλες τις δημοκρατικές, τοπικές, πολιτικές δυνάμεις της πόλης, στην οποία ΔΕΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΗΚΕ κανένας και καμία εκπρόσωπος συνδυασμού του δημοτικού συμβουλίου μέχρι σήμερα, ούτε καν για να την απορρίψει.

Παραθέτουμε στη συνέχεια την τότε πρόσκλησή μας που είχε λάβει πλήρη δημοσιότητα στα τοπικά ΜΜΕ, ενώ είχε σταλεί στα e-mail όλων των εκπροσώπων των πολιτικών σχηματισμών της πόλης: Πρόσκλησή μας του Ιανουαρίου 2023

Παραθέτουμε την απάντηση της Μαίρης Διακολιού προς τον κ. Πολυχρονιάδη ακολούθως: «Ευχαριστώ πολύ για την πρόσκληση, δυστυχώς φεύγω στις 19/7 και δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ. Ξέρεις ότι ήδη από τον Ιανουάριο η παράταξη ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΔΕΣΜΕΥΤΗ ΦΩΝΗ έχουμε στείλει και έχουμε επίσημα δημοσιεύσει προσκλητήριο συνεργασίας και κάποιες βασικές κατευθυντηριες προτάσεις. Νομίζω ότι οι προτάσεις αυτές και όσες άλλες κοινά αποδεκτες μπορεί να προστεθούν, αποτελούν ένα καλό πλαίσιο συζήτησης, την οποία θα χαρώ πολύ να την κάνουμε μετά την επιστροφή μου».

Μαίρη Διακολιού

Επικεφαλής δημοτικής παράταξης Μαρούσι Αδέσμευτη Φωνή

Δημοτική Σύμβουλος

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet