Ο Γ. Σταθόπουλος απαντά για τις «μπλεγμένες» καμπάνιες στην Αγία Παρασκευή
Αυτοδιοικητικές εκλογές

Ο Γ. Σταθόπουλος απαντά για τις «μπλεγμένες» καμπάνιες στην Αγία Παρασκευή

Με αφορμή την ανακοίνωση του Γ. Μυλωνάκη για την καμπάνια της παράταξης Νίκη των Πολιτών με τον τίτλο «Ο Γιάννης Σταθόπουλος έρχεται κοντά στο σπίτι σου» ο τέως δήμαρχος Αγίας Παρασκευής και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης έστειλε στο «Ε» την εξής επιστολή:

«Η ανεξάρτητη δημοτική μας κίνηση Νίκη των Πολιτών Αγ. Παρασκευής από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στα Δημοτικα πράγματα έκανε, κάθε χρόνο, τέσσερις συνελεύσεις γειτονιών (στον Άγιο Ιωάννη, στον Τσακό, σε Κοντόπευκο-Παράδεισο και στα Πευκάκια). Οι συνελεύσεις αυτές ήταν, θα έλεγα, συστατικό-ταυτοτικο στοιχείο της Κίνησης μας. Το 2014 διοργανώσαμε επιπλέον προεκλογικές συγκεντρώσεις, πέραν των τεσσάρων γειτονιών, στον χώρο έμπροσθεν του “Κολυμβητηρίου” και στα Δασκαλικα του Τσακού.

Το ίδιο, ακριβώς, κάναμε και ως δημοτική αρχή από την πρώτη χρονιά-2014. Και τα πέντε χρόνια 2014-19 διοργανώσαμε Συνελεύσεις στις τέσσερις γειτονιές όπως προαναφέρθηκαν. Επιπλέον, είχαμε καθιερώσει και τις περιοδείες δημάρχου που τις ανακοινώναμε κάποιες μέρες πριν γίνουν και αφορούσαν αρκετές γειτονιές πέραν των τεσσάρων.

Θυμίζω, επίσης, την διαδικασία Συμμετοχικού Προϋπολογισμού που ξεκινήσαμε για συγκεκριμένη περιοχή της Αγίας Παρασκευής με ειδική, ξεχωριστή, συνέλευση γειτονιάς. Τώρα προχωράμε σε μια τελείως διαφορετική δράση, που δεν μοιάζει με καμμία προηγούμενη: Την Δευτέρα 14/11/22, με εκδήλωση μας στην οδό Κονδυλάκη (έξοδος του Μετρό στο Νομισματοκοπείο προς Αγία Παρασκευή) ξεκινήσαμε μια νέα προσπάθεια επικοινωνίας με τους πολίτες. Έχουμε “χωρίσει” την πόλη μας, για πρώτη φορά, σε πολύ μικρές γειτονιές και διοργανώνουμε συναντήσεις και διάλογο με τους κατοίκους. Όχι πλέον σε 4 περιοχές αλλά σε πολύ πολύ περισσότερες, 50 περίπου.

Ο κύριος στόχος μας είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε πολύ περισσότερους πολίτες να συναντηθούμε και να μιλήσουμε. Όχι με περιοδείες (που κάναμε και πέρυσι σε δυο περιοχές), ούτε με μια συγκέντρωση ανά περιοχή όπως παλιά, αλλά δεκάδες μικρών συγκεντρώσεων. Σε αυτή μας την προσπάθεια σας θέλουμε συμπαραστάτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet